RIPOSTER

Az Iszlám Állam áldozata lett egy magyar iskolaigazgató

Két 13 éves egy autista gyermeket alázott meg egy általános iskolában, nevelőjük ugyanazzal a módszerrel büntette meg őket.

Az origo.hu információ szerint az egyik budapesti iskolában két 13 éves fiú azzal alázta meg egy autista társukat, hogy Iszlám Államos kivégzést játszottak vele: ők voltak a terroristák,

áldozatuk fejére zacskót húztak, majd letérdeltették,

ahogy azt egyes videókban azt látni.

Az eset még decemberben történt, a két fiút pedig az éppen kinevezés alatt álló iskolaigazgató hívta be irodájába, és alkalmazta ugyanazt a büntetést, amivel a fiúk megalázták beteg társukat.

A lap úgy tudja, az eset után maga az igazgató hívta fel a szülőket, és számolt be nekik a történtekről. Õk pedig azonnal feljelentették az igazgatót a rendőrségen, ügy azonban nem lett, bűncselekmény hiányában megszüntették a nyomozást.

Az igazgatói kinevezésnek azonban lőttek, sőt az origo úgy tudja, az eset óta már sem a két 13 éves, sem áldozatuk, sem a büntető tanár nincs az érintett általános iskolában.

Az egyik kommentelő közben azt állítja, hogy az írás ferdít, szerinte ugyanis zacskó nem játszott szerepet a történetben: sem a gyerekek nem húztak áldozatuk fejére ilyet, sem az igazgató nem húzott a diákokéra.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?