RIPOSTER

Baboskendő a miniszterelnökségen és még nótáztak is

A Nagy Ferónak szóló meghívóba külön beleírták: Megjelenés babos kendőben! Sebestyén Márta olyat nótázott a miniszterelnökségen, hogy beleremegtek a budai Vár sokat látott falai. A Független Magyarország Napját ünnepelték tegnap, nem akárkik és nem akárhogyan.
  • Szerző: Ripost

Napra pontosan 28 éve, 1991 június 19-én hagyta el az utolsó megszálló szovjet katona hazánkat. Együtt izgult akkoriban az ország, úgy, ahogy Nagy Feró megénekelte, 

nehogy lemaradjon bárki is arról a bizonyos vonatról. Hadd tudjuk meg végre, milyen jó is nélkülük...

A Beatrice legendás főnökének így hát bérelt helye volt az ünnepi megemlékezésen a budai Vár teraszán, a meghívóban azonban

Orbán Viktor kikötötte a dresszkódot, baboskendő nélkül nincs belépés! A dologból lett egy kis szóváltás is, ami végén Feró hallatlan pimaszsággal Újpest drukkerség gyanújába próbálta keverni a közismerten más csapatnak szurkoló miniszterelnököt.

Volt persze komoly ünnepi beszéd is, elhangzott, hogy

"Csak olyan országok tudják megvédeni magukat, a FÜGGETLENSÉGÜKET, amelyek képesek szembenézni a realitásokkal. Ellenségeket lássunk vagy szövetségeseket?

A tapasztalat szerint, ha gyenge vagy, a külvilág az ellenséged. Ha erős vagy, akkor a szövetségesed..."

 Aztán már csak egy dolog következhetett nótázás a magyar huszárról, aki bele van teremtve a nyeregbe... A prímet pedig nem vitte más, mint a Kossuth-díjas Sebestyén Márta. A miniszterelnök pedig lendülettel csatlakozott a csillogó szemű énekesnőhöz:

Kossuth Lajos táborában
Két szál majoránna,
Egy szép nyalka, de magyar huszár
Sej, lovát karéjozza

De nézzék inkább a videót!

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Nincs karácsony töltött káposzta nélkül – klasszikus recept a Mindmegettétől

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?