Létrehozva: 2016.07.18.

Bedrogoztak és kifosztottak egy fiatal lányt a budapesti éjszakában!

Hirtelen esett össze az egyik belvárosi klub vendége a hétvégén, amikor egy férfi és egy nõ odament hozzá és elrohant a telefonjával. A környékbeliek próbáltak segíteni a fiatal áldozaton.

Döbbenetes történet jutott el a %RIPOST%-hoz, a hétvégén állítólag bedrogoztak és kifosztottak egy fiatal lányt, aki a belvárosi Gozsdu Udvar egyik szórakozóhelyén mulatott a barátaival. Az eset még szombat hajnalban történt, amikor a fiatalok vidáman múlatták az időt, ám egyikük hirtelen rosszul lett és kiment levegőzni.

Csak annyit láttam, hogy a földön fekszik és megállás nélkül hány az ártatlan lány. Azonnal odarohantam hozzá, akkor mondta, hogy amikor összeesett, egy férfi és egy nő elvitte a zsebéből kieső mobilját, majd két irányba elrohantak

- elevenítette fel a történteket a %RIPOST%-nak az egyik szemtanú, aki végig a lány mellett maradt, amikor megérkeztek a barátai.

A fiatal társaság tagjai (három fiú és két lány) elmondták, hogy bár fogyasztottak alkoholt, egyikük sem volt részeg. Alig ittak pár pohárral, amikor a lány hirtelen rosszul lett.

Biztosan tettek valamit az italába, az sem véletlen, hogy azonnal megjelent a rablópáros

- gyanítja az áldozat egyik barátja.

A hely cáfol

A %RIPOST% információi szerint az áldozat barátai azonnal a szórakozóhely személyzetéhez és portaszolgálatához fordultak segítéségért. A pultosok arra hivatkoztak, hogy nem tudják visszanézni a kamerafelvételeket, hisz az csak élőképet ad, az eseményeket pedig nem rögzítik. Az üzletvezető viszont cáfolta a társaság elmondásait.

A péntek este dolgozó pultosok szerint a fiatalok nem keveset ittak. A érintett lány valóban összeesett, kollégáink kimentek segíteni, de földön fekvő lány visszautasította, hogy mentőt hívjanak

- árulta el a %RIPOST%-nak a Gozsdu Udvarban lévő ismert hely vezetője, aki hangsúlyozta: olyan portaszolgálattal dolgoznak, akik az udvar bejáratánál megakadályozzák, hogy illetéktelenek lépjenek a területre.

A %RIPOST% információi szerint az ügyben érintett hely pont a Gozsdu Udvar és a Madách tér határán van, területileg pedig az utóbbihoz tartozik, így ennek a résznek a felügyeletét nem is végzi az említett biztonsági szolgálat.

Az esettel kapcsolatban megkerestük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is. Amint kapunk választ a kérdéseinkre, frissítjük cikkünket!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy fájdalmai voltak, megműtötték Balázs Klárit

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

vg.hu

Brutális baleset Baltimore-ban: több kilométeres híd omlott össze – videó

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

mandiner.hu

Ezzel a fotóval mondatná le Orbán Viktort Pankotai Lili (FOTÓ)

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

lakaskultura.hu

Keleti inspiráció Tatabányán: sötét, zegzugos lakásból modern, légies otthon

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Modellkarrierrel kacérkodik Hernádi Judit lánya

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-