RIPOSTER

Hiába könyörgött a nő: Megölte gyermekét majd magával is végzett az apa

Az anya többször is jelezte félelmét, de nem hallgattak rá.
címkék:
  • Szerző: Angie

A floridai Fort Lauderdale-i rendőrség megerősítette, hogy a múlt hét végén holtan talált apa és fia gyilkosságban és öngyilkosságban halt meg.

A férfi előbb a gyerekkel végzett, aztán magával.
Fotó: 123rf

Amint arról a CBS Miami beszámolt a rendőrség megerősítette, hogy John Stacey-t és 4 éves fiát, Greyson Kesslert lőtt sebekkel találták holtan a férfi otthonában péntek este.

Mint arról korábban a CrimeOnline beszámolt, Greyson édesanyja, Alison Kessler pénteken felvette a kapcsolatot a rendőrséggel, kétségbeesetten aggódott fia miatt, és arra kérte őket, hogy ellenőrizzék a férfi otthonát.

A rendőrség állítja, hogy apa és fia csütörtökön haltak meg, amikor Stacey lelőtte fiát, majd maga felé fordította a fegyvert.

Az anya érezte, hogy nagy a baj

Az édesanya már korábban is többször jelezte, hogy Stacey viselkedése veszélyes lehet és a gyilkosság-öngyilkosság napján is intézkedést kért, hogy tiltsák meg a férfinak, hogy kapcsolatba lépjen fiával. A bírósági beadványa azt állítja, hogy Stacey fenyegető szöveges üzeneteket küldött Alison Kesslernek.

Egy üzenetben ezt írta: „Megérdemled, hogy a fejed elváljon a testtől, és megérdemled, hogy meghalj. De nem vagyok erőszakos típus. Isten foglalkozik veled„

Elutasították a távoltartási kérelmet

A beadványok szerint, Kessler azt állította, hogy Stacey nyomkövetőt tett az autójára, és visszaélésszerű hangposta üzeneteket hagyott. Állítólag hamis közösségi fiókokat hozott létre, hogy zaklassa.

A bíró elutasította a távoltartási végzés iránti kérelmet, miszerint nem történt olyan cselekedetet amely a floridai statútum alapján családon belüli erőszaknak minősülne – írta a bíró.

Nos, mint ismeretes a tragédia megtörtént, a bíróság rosszul mérte fel a helyzetet.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?