Létrehozva: 2016.04.26.

Botrány a pszichiátrián: Bosszút esküdött a megvert férfi lánya!

Tovább gyûrûzik a botrány! A brutálisan bántalmazott idõs beteg lánya a Facebookon üzent a fõnõvérnek, miután állítólag összeverték az apját. A kórház hivatalos nyilatkozatban tagadta a vádakat.

Szerző Doris

Futótűzként terjedt a közösségi oldalakon annak az idős pszichiátriai betegnek az esete, akit állítólag brutálisan bántalmaztak a Gálfi Béla Kórházban. Megrázó történetét lánya osztotta meg a Facebooon.

A férfi bűne állítólag az volt, hogy április 21-én nem volt hajlandó bevenni a gyógyszereit. Az aznap éjjel ügyeletben lévő nővér erre állítólag rátámadt, és agyba-főbe verte. Lánya másnap a folyosón talált az apjára, szinte öntudatlan állapotban. Arcán és kezén bántalmazás nyomaival, véres öltözékben.

A kétgyermekes anyuka később egy Facebook-posztban üzent a főnővérnek, aki állítólag hétfőn számon kérte őt a kezelőben. Kiderült, a lány az eset után megpróbálta megtalálni az ügyeletes ápolót, ám ő állítólag félelmében letagadtatta magát.

"Tehát "kedves" főnővér!!

Engem nem fog tudni megfélemlíteni,és ágyhoz kötöztetni,sem az önkívületig szedáltatni!!
Én bizony elmegyek addig,ameddig talán senki nem ment... Mert tartozom vele az édesapámnak,és azoknak a néma áldozatoknak, akiket nem védett meg senki,és azoknak a nővéreknek,ápolóknak,akik szólnának DE NEM MERNEK!!!
Pedig ők szívvel lélekkel végzik a munkájukat!!! Talán velük kellene leülnie,talán őket kellene figyelnie,és velük kellene beszélnie,és "szegény rágalmazott" kolléganőt meg börtönőrnek küldeni... hogy ott élje ki a beteges vágyait,ott talán büntetlenül marad."

A %RIPOST% ezek után megkereste az intézményt, hogy választ kapjunk kérdéseinkre. A pszichiátriai osztály mellékét tárcsázva először semmilyen tájékoztatást nem adtak, majd átirányítottak minket a központba. Végül egy hivatalos nyilatkozatban ismertették álláspontjukat.

"Az évekkel ezelőtt megállapított demenciában szenvedő pácienst un. demenciához társuló pszichiátriai tünetek és zavarok miatt kezeljük osztályunkon. Hullámzó, nyugtalan periódusai miatt a megfelelő pszichiátriai gyógyszeres terápiára állítottuk be, emellett a belgyógyászati gyógyszereit is adagoltuk. 2016. 04. 21-én az esti órákban az éjszakai szolgálatot teljesítő szakápolótól nem fogadta el az esti gyógyszereit, majd átmenet nélkül nyugtalanná, támadóvá vált, ezért az ápolók kizárólag a törvényben előírt és megengedett korlátozó intézkedést foganatosítottak, mely során a páciens a fején felületes sérülést szenvedett (kb. 10 mm-es felületes sebzés a jobb szemöldök fölött), melyet az ápolók a helyszínen elláttak. A beteg családtagjának rendkívül durva állításait a jelenleg a vezetés rendelkezésére álló információk nem támasztják alá. A történtekkel kapcsolatban már korábban belső vizsgálatot is elrendeltem, mely jelenleg még folyamatban van, ezért annak eredményéről sajnos még nem tudok tájékoztatást adni."

- közölte a kórház.

A teljes igazság minden bizonnyal csak a belső vizsgálat lezárása után derül ki.

 

 

 

Szerző Doris

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lukasenka: Nukleáris apokalipszis jöhet

origo.hu

Több százezer ukrán került nagy bajba: itt van Zelenszkij újabb felháborító döntése

borsonline.hu

Bangó Margit lánya a botrányról: Többé nem leszünk szélhámos áldozatai

mandiner.hu

A Magyarországra készülő kínai elnök alaposan odaszúrt az Egyesült Államoknak

ripost.hu

Drámai fordulattal ért véget a Házasság első látásra

mandiner.hu

Havas Henrik nagyot ment: „Én ismerem Orbán Viktort, beledöglene, ha Schmitt Pál és Novák Katalin után Sulyok Tamás is lemondana”

origo.hu

Brutálisan megtámadták, véresre verték a TV2 sztárját

travelo.hu

Búcsút int a budapesti állatkert jegesmedvéje, siessetek, ha még látni szeretnétek

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-