RIPOSTER

Halálos ágyáról üzent a férfi: Nem oltatta be magát

A férfi nem akarta felvenni a vakcinát, most nagyon úgy fest, ez okozta a halálát.
  • Szerző: Angie

Szörnyű dolgokat osztott meg közösségi oldalán a fiatal férfi, miközben kórházban feküdt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Oltás 01

Fotó: Pixabay.com

Rendszeresen posztolta helyzetjelentéseit az a fiatal kaliforniai férfi, aki szerdán hunyt el a helyi kórházban. A mindössze 34 éves Stephen Harmon a Hillsong egyház tagja volt, halálát koronavírus-fertőzés okozta. Néhány hete a férfi lehetőséget kapott a vírus elleni vakcina beadatására, ám azt elutasította, sőt akkor Twitter-oldalán a világhírű rapper, Jay-Z egyik dalának szavait átköltve idézte:

„99 problémám van, de a vakcina nem egy közülük!”

Hetekkel később Harmon Covid-19 gyanújával került kórházba, ahol hamar be is igazolódott a fertőzés: bakteriális tüdőgyulladása volt. Az egyházi közösség alapítója szerdán tudatta közösségi oldalán a lesújtó hírt: Harmon meghalt a kórházban.

„Szeretett barátunk, Stephen Harmon ma elhunyt. Ő volt az egyik legjobb lelkű ember, akit valaha ismertem. Még hosszú út állt előtte, sokunknak fog hiányozni„ – írta a Hillsong egyház alapítója, Brian Houston.

Napi jelentéseket tett a férfi követőinek

Harmon kórházi kezelésének ideje alatt szinte minden nap kiírt egy bejegyzést Twitter-oldalára: rendszerint állapotáról számolt be.

”Nem a legjobb hírekkel jöttem, még mindig covidos vagyok, kiderült, hogy bakteriális tüdőgyulladás okozza a bajt„ – írta a fiatal férfi július 12-én.

Nem sokkal később újabb bejegyzést tett közzé.

”Ha megint elfogy az oxigénem, lélegeztetőgépre raknak, máskülönben agykárosodást szenvedhetek. Akkor már lehet, hogy nem térek vissza. Láttam én már sok csodát, most nekem lesz rá szükségem…”

Végül szerdán, július 21-én posztolta Twitterére utolsó bejegyzését, ami így szólt:

„Nem tudom, mikor ébredek fel, kérlek titeket, imádkozzatok értem!”

Harmon még aznap elhunyt – írta meg a Bors.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?