Létrehozva: 2016.07.13.

Döbbenetes részletek: Kidobták a bűnjelet a Balaton Sound öltözőjéből!

Egyelõre még a rendõrség vizsgálja, hogy pontosan mi is történhetett a DVBBS zenekar öltözõjében a Balaton Soundon. Annyi biztos, hogy ott találtak két ájult lányt, egy harmadik társuk a WC-ben lett rosszul. A vérvizsgálat és az elmondásuk szerint bedrogozták õket. Lapinformációk szerint használt óvszer is volt az öltözõben.

Az országos és a nemzetközi sajtót is megdöbbentette, ami múlt héten történt a Balaton Soundon. Ahogy a %RIPOST% is beszámolt róla, hogy a DVBBS zenekar öltözőjében eszméletlenül találtak két fesztiválozó lányt, harmadik társuk a WC-ben lett rosszul. Az Index információi szerint a hátravitt lányok egyikének barátai állítják, egy

magyar nő és egy külföldi férfi „hajtotta fel” a zenekarnak kinézett lányokat.

A szombati koncert végén a kordonok között jelentek meg és választottak ki hat lányt. A lányok először felmentek a színpadra, már ott kaptak egy üveg vodkát a kezükbe. A koncert után a bulizást a dj-k konténerében folytatták a backstage-ben: pózoltak, fotózkodtak a duó tagjaival. Ekkor került elő valamilyen ital, amelyiknek az üvegét nem látták. Valaki felespohárból kínálta őket. A lányok ismerősei szerint ez az ital okozhatta a filmszakadást.

A Blikk információi szerint a lányok egyikének többféle drog is lehetett a szervezetében, de mindketten megúszták nagyobb baj nélkül: órák alatt kitisztultak. A kórházban mintát vettek tőlük, ezeket elemzik.

A két fiatal zenészt a rendőrség csak kábítószer birtoklással gyanúsítja, jelenleg szabadlábon védekeznek, el is hagyták az országot. Kiderült, egyikük, Chris korábban már börtönbe is került marihuána fogyasztás miatt: 2014 -ben kapcsolták le, testvére a hírt akkor Twitterükon tette közzé.

Érintetlen volt az üveg vodka

Eddig arról szóltak a hírek, hogy a backstage be volt kamerázva, ám az Index egyik informátora szerint ez nem igaz. Jelentkezett a portálnál egy férfi, aki a helyszínen volt a történtek idején, és sokadmagával szemtanúja volt az események egy részének:

azt látta, ami hátul, a szabadban történt,

az öltözőben azonban nem volt bent a dj-kkel és a lányokkal.

A névtelen informátor szerint a fent is említett vodkából csak a lányok ittak, a dj-k nem, de a szemtanú elmondása alapján az üveg bontatlan volt, amikor előkerült, ezért valószínűleg ebben nem volt semmilyen más anyag. Ezek után az egyik lány kért a fellépő – valószínűleg füves – cigijéből erre behívták az öltözőbe, hogy ott szívják el, és ekkor bement mind a hat lány.

Mobilvideók segíthetnek a nyomozásban

Az Index informátora azt is elmondta, hogy a backstage-ben csak a fellépő művészek beleegyezésével készülhetnek fotók, felvételek, kamerák nincsenek elhelyezve. Viszont a rendőrség vizsgál bizonyos felvételeket, csak azokat nem biztonsági kamerák készítették, hanem inkább olyan videókról lehet szó, amiket

a lányok vagy a backstage-ben lévő más személyek készítettek a telefonjaikkal.

A rendőrség a nyomozás érdekeire való tekintettel nem tudott további információt adni a Balaton Soundon történtekről. Korábban azt írták, hogy az eddigi adatok alapján „szexuális erőszak gyanúja nem merült fel”, de minden körülményt vizsgálnak”, szakértőket vontak be.

Használt óvszer az öltözőben

A HVG információi szerint a backstage dolgozóit éjjel 3-tól másnap délelőttig kihallgatták. Az öltözőben pedig helyszíneltek, drogkereső kutyákat is vittek, mindenről mintát vettek. A portál úgy tudja, hogy

egy használt óvszert már a helyszínelés után találtak meg a takarítók egy pohárban.

Mivel nem tudtak róla, hogy bűnjel lehet, ezért kidobták. Az egyik kanapé előtt pedig egy összehajtott törölközőt találtak.

A nemi erőszak tényével kapcsolatban a HVG telefonon megkereste a Somogy megyei rendőrkapitányságot, ahol azt mondták, a korábban kiadott közleményen kívül semmilyen új információt nem adnak ki.

A DVBBS a Szigeten is játszott volna, de a botrány kirobbanása után a szervezők visszamondták a fellépésüket azzal az indoklással, hogy amíg nem tisztázzák magukat, nem szeretnék felléptetni őket.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Nagy az aggodalom Szilágyi Áron drámai sérülése miatt

origo.hu

A HVG által megszerzett rendőri jelentés drámaian részletezi, Magyar Péter hogyan kínozta Varga Juditot

life.hu

Négy csillagjegy szülöttei úgy bánnak az édesanyjukkal, mint egy királynővel

vg.hu

Különösen pusztító vírust terjesztő kullancsfaj jelent meg hazánkban

ripost.hu

Kiadták a riasztást, brutális, ami az országra vár

vg.hu

Hivatalos: Lázár János minisztériuma bejelentette, mikortól kapható az egynapos autópálya-matrica – ez a pontos dátum és ár

origo.hu

Megható sorokkal üzent a barátjának Tóth Gabi

mindmegette.hu

Szabad-e locsolni? 5 szívderítő locsolóvers húsvétra

ripost.hu

Elszólta magát Iszak Eszter? Csutiék hármasban érkeztek!

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Mi bajotok van?” — MC Hawer kiakadt a Házasság első látásra bombázóira

ripost.hu

Olyat találtak az ellenőrök az egyik KFC konyhájában, azonnal bezáratták

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-