Létrehozva: 2018.06.08.

Életveszély a 4-es 6-os megállójában: Reagált a BKV

Három biztonsági korlát is hiányzik a Wesselényi utcai megállónál, a villamosról leszálló ember könnyen az autók közé szaladhat, vagy rosszabb esetben be is eshet közéjük. Korábban pont ugyanitt hiányzott két másik korlát is, azt a Ripost cikke nyomán pótolták.

Csak a szerencsén és az emberek figyelmén múlott, hogy eddig még nem történt tragédia a 4-es 6-os villamos egyik megállójában. A %RIPOST% fotóriportere vette észre a héten, hogy a Wesselényi utcai megállóban három korlát is hiányzik, így az utasok közül bárki az autók közé eshet.

Minden nap járok ezen a vonalon, szerintem régóta nincs meg a korlát. De nem ez az első eset

– mondta lapunk fotósának egy utas, aki emlékszik a korábbi %Ripost%-cikkekre, amelyekben beszámoltunk róla, hogy tavaly nyáron több hétig hiányzott ugyancsak a Wesselényi utcai megálló egyik korlátja.

Akkor eleinte csak egy szalag volt kifeszítve, végül pótolta a hiányosságot a Budapesti Közlekedési Vállalat a %RIPOST% cikke nyomán. Akkor kiderült, hogy baleset és helyszínelés miatt volt szalag kifeszítve.

Eddig 76 esetet jegyzünk

– írta a BKV tavaly augusztusban, ami azt jelenti, hogy a megállókban tapasztalható korláthiány éves szinten megközelítheti a száz darabot.

Most is felhívtuk a vállalat figyelmét az életveszélyre, levélben kérdeztünk rá arra is, hogy június elején mi okozhatta a három korlát hiányát a Wesselényi utcai villamosmegállóban és mikor tervezik pótolni azokat.

A hiányzó korlátok javítását és pótlását folyamatosan végeztetjük, igen rövid időn belül a jelenleg hiányzó korlátokat is pótolni fogják.

"A Wesselényi utcai villamosmegállóban idén eddig egyszer kellett korlátjavítást végezni. Ezeknek a sérülésének oka lehet közúti baleset, amikor a közúton közlekedő jármű halad fel a megállóba, de sajnos gyakoriak a szándékos rongálások is" – tájékoztatott a BKV Zrt.

A %RIPOST% természetesen nyomon követi a pótlást, aminek eredményéről beszámolunk majd lapunkban, addig is mindenki figyelmesen közlekedjen a balesetveszélyes helyeken!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Lemondta a válogatottságot minden idők egyik legjobb focistája

origo.hu

Döbbenet a Lidlben, fegyveres rendőrök rohantak ki a helyszínre

metropol.hu

Dárdai Pál nem maradhat! Szalai Ádám korábbi edzőjével tárgyal a Hertha

vg.hu

Itt a korainál is koraibb cseresznye, valamin azonban hanyatt esnek a vásárlók

ripost.hu

Őrült tavaszi szerelem: 3 csillagjegyre most igazi boldogság vár

vg.hu

Máris újabb éttermet nyit a McDonald’s – nyáron már várja a vendégeket

origo.hu

Ördög Nóra hatalmas bejelentést tett - kép

astronet.hu

Ennek a 4 csillagjegynek új időszámítás veszi kezdetét az előre induló Merkúrral

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-