RIPOSTER

Elképesztő helyeken dugdosott fegyvert és drogot a békési férfi!

Saját készítésû fegyvereit dugdosta az a békési férfi, akinél csupán a szárnyra kapó pletykák miatt tartottak házkutatást.
  • Szerző: Ripost

A rendőrség fülébe jutott az a pletyka, hogy Gy. László több saját készítésű fegyvert is elrejtett kertjében. Akkor keltek szárnyra ezek a híresztelések, amikor egy békési férfi konfliktusba keveredett Gy. Lászlóval. A rendőrök úgy döntöttek utánajárnak az esetnek.

A házkutatás során olyan dolgok kerültek elő, amire még a hatóság emberei sem számítottak. A tucatnyi lőszer mellett a rendőrök találtak még olyan zacskót is, amiben feltehetőleg egykor marihuánamagokat tároltak, de volt a háznál távcsöves, valamint hangtompítós puska is. Amikor a férfi érezte, hogy szorul a hurok, annyit mondott a zsaruknak:

Legyen ennyi elég, menjenek haza!

Miután még a tyúkólban is megtalálták a félkész puskákat, Gy. László beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy mindig vadász szeretett volna lenni, de túl drága hobbi ez neki, így úgy döntött, hogy inkább maga készíti fegyvereit. Most a hatóság emberei azt vizsgálják, hogy hány fegyvert gyárthatott az 50 éves férfi 1992 óta, - azt vallotta akkor kezdte - valamint annak is próbálnak utánajárni, hogy adott-e el a házi készítésű lőszerekből, fegyverekből.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?