RIPOSTER

Ez az igazi agyrém! 38 millióért árulja macskáját a nő

A hölgy, saját bevallása szerint, már mindent megkapott a jószágtól, amire csak vágyott. Ezért gondolta, hogy eladja valakinek, akinek nagyobb szüksége van a csodára.
  • Szerző: Buster

Bár az orosz lapok már egy hete beszámoltak arról, hogy egy novoszibirszki nő meghirdette 9 éves macskáját eladásra, talán még nem vette meg senki, így neked is lehet esélyed! Hogy miért is kivételes ajánlat ez? Nos, mert Vinsik varázserővel bír, így gyakorlatilag úgy működik, mint egy dzsin. Gazdája szerint csak kérni kell tőle az anyagi javakat és ő bizony menten teljesíti is a kívánságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Elenának bizonyítéka is van, mivel ő már háromszor tesztelte az állat varázstudományát. Élőszőr egy lakást kért saját magának, majd egy másikat a rokonságnak, végül pedig egy autóért folyamodott a cicához. Ezek a tételek mind meg is vannak, így most szeretné eladni kedvencét. Ha azt nézzük, mi mindent kérhet majd tőle az új gazdi, talán nem is sok a 10 millió rubel, vagyis 38 millió forint, amit kér érte.

Amíg nem talál vevőt, bárki elruccanhat hozzá és 2000 rubelért, azaz 8000 forintért megsimogathatja Vinsiket. Ez talán szerencsét hozhat, de nagyobb dolgokat nem, mivel a cica csak a saját gazdájának kívánságait teljesíti.

Komsomolskaya Pravda.

 

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?