RIPOSTER

Ezt az autót keresi fél Magyarország

Miközben három autót előzött, egy traktor az árokba fordult miatta, s közben egy személyautót is elsodort. A sietős sofőr a történtek után nyom nélkül elhajtott a helyszínről.

Egy környei, majdnem frontális ütközés története került fel az internetre. A múlt hétvégi esetet megosztó hölgy maga is részese volt az elképesztő balesetnek, melynek okozója szó nélkül elhajtott a helyszínről. „Egy nagyon siető, aranyszínű Renault Scenic

három autót előzött meg falun belül egy kanyarban. Szemből egy megrakott traktor jött, ami, a frontális ütközést elkerülendő, befékezett, kacsázott egyet és befordulva elkaszált minket.

A Scenic sofőrje megállt, megnézte, mit csinált, és elhajtott. Mentek utána, de nagyon gyors volt” – mondja a nő, akinek a lába sérült meg a balesetben. „A lábam meggyógyul, az autónkat megjavítják, addig tudok buszozni is, de a traktorosnak milliós károkat okozott, mert a mi autónk mellett még a műszaki mentést is ki kell fizetnie. Ráadásul az életét is megköszönheti neki.”

Az ügyben rendőrségi feljelentés született, az esetet térfigyelő kamerák rögzítették, ám a rendszám nem látszik rajtuk teljesen.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?