RIPOSTER

Felismered a maszkos trafikrablót?

A maszkos férfi egy hete már a harmadik trafikot rabolhatta ki. Kamerafelvétel készült azonban róla, most grafika alapján keresi a rendőrség. Segíts, ha tudsz!
címkék:
  • Szerző: Ripost

Fantomkép készült a trafikrablóról, aki augusztus 2-án 22 óra körül Pécsett, az Esztergár Lajos úton lévő dohányboltba ment be

maszkban, majd kezében lőfegyverrel vagy egy annak látszó tárggyal követelte az eladótól a napi bevételt.

Miután azt megkapta, távozott a helyszínről. Az eladó nem sérült meg.

Az elkövető 25-30 év körüli, körülbelül 165-170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor sötétkék maszkot, sötétkék kapucnis pulóvert, és sötétszürke melegítőnadrágot viselt.

Az elkövetőről kamerafelvétel készült. A rendőrség vizsgálja, hogy van-e összefüggés a mostani eset és a június 7-én, valamint a július 18-án elkövetett rablások között.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-72-504-400-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 ,,Telefontanú" zöld számán, a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy jelentkezzen személyesen munkaidőben (H-Cs:  8 – 16;  P:  8 – 13) a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?