RIPOSTER

Fertőzött bébiétel a magyar boltokban, ha vettél ilyet, ki se bontsd

Klórtartalmú tisztítószer maradványait mutatták ki egy bébiételben, amit a magyarországi Drogerie Markt is forgalmaz. A terméket azonnal visszahívják az üzletekből, aki vett már ilyet, annak visszafizetik az árát!
  • Szerző: RIPOST

Elsőként a német Bild napilap számolt be arról, hogy a DM egy Babylove bébiétel visszahívásáról döntött, a termékből a magyar piacra is jutott. A drogériaüzlet tájékoztatása szerint a cégen belüli ellenőrzés során klórtartalmú tisztítószert találtak benne.

Azok az eper-málna-alma gyümölcskombinációból álló, 190 grammos kiszerelésben kapható termékek érintettek, amelyeken a 2019. április 5-i lejárati dátum szerepel

– áll a nemzetközi cég közleményében. A tisztítószer az emberi testben azt a reakciót válthatja ki, hogy korlátozza a vér oxigénfelvételét. A %%-nál jelentkezett egy kisgyermekes édesanya, aki szerdán le is fotózta a magyar DM tájékoztatóját a visszahívásról.

"Épp ezt a bébiételt akartam megvenni, amikor láttam, hogy üres a polc. Azonnal megnéztem, hogy otthon van-e ilyen lejáratú Babylove, de szerencsére nincs. Lehet, hogy átváltok egy másik márkára"

– nyilatkozta a %%-nak Mónika, aki 9 hónapos kislányát neveli.

A DM közleményében tudatta, hogy a már megvásárolt termékeket visszaválthatják a vásárlók azokban az üzletekben, ahol korábban megvették, így aki itthon vett esetleg ilyet, vigye vissza a drogériába!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?