RIPOSTER

Gyerekeik előtt lőtte szét párja nemi szervét a magyar férfi

A nő féltékennyé akarta tenni a párját, ám nem úgy sült el a dolog, ahogy azt elképzelte...
  • Szerző: Ripost

Megromlott a pár viszonya, ezt pedig a budapesti nő úgy akarta helyrehozni, hogy féltékennyé teszi a férfit. A kísérlet túl jól sikerült, mert a férfi egy liter pálinka után hatszor a nőre lőtt. A túlzottan is féltékeny férfit elítélték, 8 év börtönt kapott.

Még 2010-ben jöttek össze, és két év múlva fordultak rosszra a dolgok. A nő úgy látta, hogy nem hagyhatja annyiban, ezért megbeszélte barátnőjével, hogy féltékennyé teszik a férfit. A terv az volt, hogy a barátnő szerelmes üzeneteket küld az asszony mobiljára, hogy a férfi azt higgye: szeretőt tart.

A nő azt várta, hogy ettől a kapcsolatuk majd helyrejön, de nagyon rosszul számolt. A boldog egymásra találás helyett ugyanis a férfi megvadult a dühtől, ordítani kezdett, majd egy liter pálinkát benyakalt.

Ezután lement szentendrei házának garázsába az illegálisan tartott fegyveréért, egy újabb vita során pedig egyetlen szó nélkül hatszor belelőtt a nőbe, alhasát és belső combjait célozta.

A vitákat és a brutális támadást az otthon lévő, döbbent gyerekek is végignézték, ahogyan azt is, ahogy a férfi magára hagyta a szitává lőtt asszonyt, eltette közös készpénzüket, majd elmenekült.

A férfiban néhány nap múlva tudatosult, hogy mit tett, ekkor feladta magát. A férfit három vádpont - emberölés kísérlete, lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés és kiskorú veszélyeztetése - alapján most nyolc év börtönre és közügyektől való eltiltásra ítélték – írja a Bors.

És ezeket olvastad már?