Létrehozva: 2016.09.20.

Háziasszony vagy szinkronhang legyen az év buszsofőrje? Rajtad múlik!

Naponta utazunk velük, de nem ismerjük õket. Most bemutatkoznak Budapest legjobb buszsofõrjei! Szavazz! Szerinted ki a legjobb közülük?

Késik, zötyög, hangos, lassú... Sokszor bosszankodunk a budapesti tömegközlekedés miatt.

Ám nem szabad elfelejtenünk, hogy amikor várunk a buszra, az nem magától jön, hanem valaki vezeti. Valaki, aki az életét tette fel arra, hogy a városi forgalomban havi sok-sok ezer kilométert biztonságosan vezessen, hogy elvigyen minket a munkahelyünkre, a nagymamához, a gyerekért az iskolába – és haza.

Eddig névtelen hősök voltak, most megismerheted történetüket!

A BKK versenyt hirdetett a sofőrök között, a 33 jelölt közül az utasok eddigi szavazatai alapján 6 autóbusz- és 2 trolibuszvezető jutott a döntőbe. Õk nyolcan küzdenek a fődíjért és az utasok elismeréséért.

Nézd meg, kik ők, talán már te is utaztál velük! Itt az utolsó lehetőség, szerdán zárul a szavazás! Akire nyomsz egy lájkot, kap egy pontot!

Buszvezetők

A bütykölő: Básty Tamás Zoltán

„Tíz éve vagyok buszsofőr, korábban élelmiszeripari végzettségemmel a vállalkozói szférában dolgoztam. Szabadidőmet a családommal szeretem tölteni, 16, 12 és 5 éves gyermekeimmel. Imádom a régi műszaki holmikat – autók, motorok, rádiók – bütykölni, de a keresztrejtvényfejtés is kikapcsol, sokszor a végállomáson, pihenőidőben is ezzel kötöm le magam.”

 

A szinkronhang: Garamszegi Gábor

„Nagyon szeretek buszt vezetni, de kevesen tudják, hogy a színház a másik nagy szerelmem. Már 16 éve, hogy szinkronszínészként is dolgozom. Én vagyok Dennis Hopper, valamint a Trónok harca Hodorjának magyar hangja. Pszichológiát is tanultam, az államvizsga azonban még hátra van. A munkámhoz a családom biztosítja az erős hátteret, 3 gyermekem és egy 6 éves unokám van.”

 

A motoros: Gelencsér Norbert

„Hobbim a vezetés és a motorozás, szabadidőmben is szívesen járom az utakat. Korábban kamionsofőrként dolgoztam, de a magányt hat év alatt sem tudtam megszokni. A buszvezetésben hódolhatok szenvedélyemnek, a vezetésnek és még emberek között is lehetek.”

 

A hagyományőrző: Springenszeisz Attila

„Régóta dolgozom buszsofőrként, három gyermekem közül a legnagyobb is követte a példámat. Nem csak a munkám, de a hobbim is a vezetés, na és az autók. A feleségem sokszor meg is jegyzi, hogy a szívemben a busz foglalja el az első helyet. Szabadidőmben két unokámnak élek, akiket nagyon szeretek.”

 

A harcos: Szabó Sándor

15 éve él az élettársával, akinek a gyereke most fog kirepülni, kertes házban lakik, kutya és egy macska is van. Szabadidejében szeret számítógépes játékokkal játszani, kedvenc a World of Tanks.

 

Az álmodozó: Szegedi Szabolcs

„20 éve dédelgetett gyerekkori álmom volt, hogy buszt vezethessek. Boldog vagyok, hogy a munkám egyben a szenvedélyem is. Szabadidőmben sokat sportolok, legjobban úszni és kerékpározni szeretek, de egy jó film is ki tud kapcsolni.”

 

Trolivezetők

A háziasszony: Harkai Józsefné

„Édesapám buszvezető volt, gyerekként nagyon szerettem vele utazni. A sors azonban úgy hozta, hogy végül nem busz, hanem trolivezető lettem. Nagyon szeretem, hogy az állandó utasok mellett mindig új emberekkel találkozom. Amikor nem dolgozom, a kertben és a virágaim között töltöm az időt, vagy finomakat főzök a családnak.”

 

A büszke apa: Márton Zoltán

„Nagyon szeretek emberek között lenni és velük dolgozni, ezért a trolibusz vezetés mellett szakoktatóként is segítem mások felkészülését. A szabadidőmet legszívesebben a 2 éves ikerlányaimmal töltöm. Nagyon büszke vagyok rájuk, ők az élete értelmei.”

Kire szavaztál?

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak az újabb részletek Balogh Edina és Szabó Simon kapcsolatáról

origo.hu

Magyar Péter ámokfutása börtönben érhet véget

metropol.hu

Heti horoszkóp: Ennek a csillagjegynek izgalmas napjai lesznek

hirtv.hu

Zelenszkij korábbi szövetségesének példa nélküli interjúja borzolja a kedélyeket Ukrajnában + videó

ripost.hu

„Az is jöjjön, akinek nincs jegye” - Megszállják a magyarok Németországot az Eb-n

origo.hu

Németország döbbenetes háborús bejelentése, minden megváltozik

mindmegette.hu

Egyszerűen nagyszerű kevert tésztás húsvéti sütemény

ripost.hu

Komoly döntést hozott Schumacher családja, itt vannak a részletek

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Szoboszlai kiakadt, nem avatták be egy fontos döntésbe

ripost.hu

Sok probléma után váratlanul különválik a TV2 házaspárja

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-