Létrehozva: 2019.04.02.

Horrorbaleset Szegeden: szerelme nézte végig Krisztina szörnyű halálát

A 18 éves lányt egy részeg, bedrogozott ámokfutó gázolta el, a tinédzsernek esélye sem volt a túlélésre.

A teste negyven métert repült, mindkét lába leszakadt a 18 éves Krisztinának, amikor egy ámokfutó elgázolta szombat éjjel Szegeden. A barátja fél méterrel mögötte állt, tehetetlenül nézte végig a horrorisztikus jelenetet.

Az autós utána segítségnyújtás nélkül hagyta el a helyszínt. Krisztina két éve költözött el otthonról párjához Szegedre, a tragédia előtt egy nappal látogatott haza utoljára a családjához. Édesanyja azt mondja: mintha csak elbúcsúzni jött volna.

"Szombaton fodrásznál voltak, aztán hazavitték az élettársa testvérét. Már jöttek ki tőle, amikor megtörtént a baj. Nem sokkal később már ott is voltunk a férjemmel, a vejünk jött értünk. A rendőrök oda sem engedtek a lányunkhoz, elköszönni sem tudtunk tőle rendesen" – zokogta az édesanya, aki a családi házukban fogadta a Bors munkatársait.

Krisztina mostanában nem dolgozott, de masszőr végzettsége volt. Az élettársa végignézte az egészet, sokkot kapott. A Bors információi szerint a lány az út túloldalára szeretett volna átmenni az ott parkoló kocsijukhoz, és még az úttestre sem lépett le, amikor az ámokfutó valósággal legyalulta. Úgy tudni, a szerelme fél méterrel állt mögötte a végzetes pillanatban. Krisztina teste háromháznyit, mintegy negyven métert repült.

A száguldozó sofőr először a szomszédos háznál parkoló Audi visszapillantóját vitte le, azután ütötte el a fiatalt. Az Audival még el sem álltak azóta, hétfőn pedig a lány fél pár cipője is ugyanott hevert alatta, ahova a gázolás pillanatában repült.

A tragédia helyszínén egy ott lakó szemtanú beszélt a lapnak a borzalmas pillanatokról. "Az egyik lába combtól, a másik csípőtől leszakadt, az arca pedig vérben úszott" – mondta a Borsnak Marci. "A bal lábát sokáig meg sem találták, a rendőrök még az udvarunkra is bejöttek keresni. Végül jóval távolabb, egy tuja tetején bukkantak rá" – tette hozzá a szemtanú, aki azt mondja, hogy fékezést nem is hallottak.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: halálos baleset gondatlan okozása és segítségnyújtás elmulasztása miatt indítottak eljárást egy tiszaszigeti férfival szemben. A rendőrség a gázolás után egy órán belül azonosította, majd elfogta a sofőrt, aki vezetés előtt alkoholt és kábítószert is fogyasztott. Kábítószer birtoklása miatt is felelnie kell.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Fél számmal nagyobb és sokkal szebb lett az Opel új csúcsmodellje

origo.hu

Váratlan hír érkezett Putyinról

metropol.hu

Szoboszlai edzője mindenkit átvert? Kiszivárgott Klopp titkos terve

vg.hu

Ennek sokan örülni fognak: újabb hazai nagyvárosban nyitott éttermet a McDonald’s

ripost.hu

Rémisztő, mit talált a térképet böngészve: videón a felfedezés

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

origo.hu

Szilikon melleivel és millióival dicsekszik Molnár Anikó

mindmegette.hu

Tegyél szivacsot a hűtőbe – meglepő hatással lesz a pénztárcádra!

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-