RIPOSTER

Hős járókelő próbálta elkapni a 11. emeletről kizuhant lányt - videó

Kínában egy férfi az étteremből kijövet hallotta meg a lány segélykiáltását, aki egy tizenegyedik emeleti ablakban lógott. Miután zuhanni kezdett, a hős járókelő odaugrott, hogy elkapja. Az esetet felvette egy ipari kamera. Csak erős idegzetûeknek!
  • Szerző: Ripost

Karácson yelőtt egy nappal, Kínában, Hubei tartományban történt az alábbi sokkoló baleset. A férfi, Feng Ning karjait széttárva, élete kockáztatásával próbálta elkapni a zuhanó lányt. 

A férfi elmondása szerint, épp csak kijött egy étteremből, amikor azt hallotta, hogy valaki segítségért kiabál egy közeli lakóház emeletéről. Ezután vette észre, hogy egy lány lóg a 11. emeleti ablakból.

 

Azonnal az épülethez futottam, hogy felszaladjak, de még mielőtt elértem a bejáratot, a lány zuhanni kezdett. Ekkor inkább úgy döntöttem, megpróbálom elkapni...

Hogy mi történt ezután, arra nem emlékszik - írja a The Sun. Mindenesetre látszik a felvételen, hogy a becsapódás után a férfi majdnem elájul a fájdalomtól. A bátor tett ellenére a lány sajnos nem élte túl a zuhanást.

Nem bántam meg, kár hogy nem tudtam megmenteni az életét... 

A lány teste olyan sebességgel érkezett, hogy a felvételen is szinte alig látszik, ahogy először a férfi karjaiba, majd az útra zuhan. A becsapódás hatására a férfi is a földre esett, a térdízületei és az ínszalagjai megsérültek, és az egyik sípcsontja is eltört. 

Egy szemtanú így meséli el az esetet: "Egy hangos zajt hallottam, mint amikor valami mehéz dolog a földnek csapódik. Amikor odafordultam, azt láttam, hogy egy fiatalember sikoltozva fetreng a földön a fájdalomtól egy másik test mellett." 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?