RIPOSTER

Ilyen elképesztő szarvasvonulást még nem láttál - videó

Azt a mindenit, ilyet még nem láttam! - mondta az autós, aki felvette, amint több száz hatalmas testû állat vonul át az 56-os főúton Udvarnál. Az autósok percekig várakoztak, mire tovább tudtak menni.
  • Szerző: Ripost

Ritkán láthatunk ennyi szarvast egyszerre! November 17-én Udvarnál, az 56-os főúton kelt át a hatalmas csorda, az autósok percekig várakoztak miattuk, cserében elképesztő látványban lehetett részük. Egyikük, aki felvette és megosztotta az esetet, azt mondja, sosem látott még ilyet.

 

Ezúttal az autók időben megálltak, de sajnos az elmúlt egy hétben két súlyos baleset is történt az útra tévedő állatok miatt.

Hárman megsérültek szombaton a 86-os főúton. Autójuk elé ugrott egy őz, ezért a sofőr félrerántotta a kormányt. Ekkor autójuk megcsúszott a vizes úton, áttért a szemközti sávba, majd a szántóföldön állt meg a tetején. Két utas könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a kocsi vezetőjét azonban meg kellett műteni.

Múlt csütörtök este ketten meghaltak, egy ember pedig súlyosan megsérült a 81-es főúton Kisbér és Bakonysárkány között, miután a szemközti sávban egy kamion elütött egy szarvast. A hatalmas testű állaton áthajtott az autó, ezáltal átlökte a szemközti sávba, ahol a szemben szabályosan közlekedő autónak ütközött.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?