RIPOSTER

Itt van Illés bácsi cukrászdájának ellenpéldája!

Miután Barna Illés beengedte a kamerákat bezáratott cukrászmûhelyébe, alábbhagytak a sajnálkozó megszólalások. Most mutatunk egy helyet, ahol tuti nem leszel rosszul egy fagyi után!
  • Szerző: Buster

Barna Illés esete megkerülhetetlen téma az elmúlt néhány napban. Kezdetben csak annyit lehetett tudni, hogy az idős mester üzletét egy lakossági bejelentés kapcsán záratták be a hatóságok.

Később azonban Illés bácsi beengedte a kamerákat is, így világossá vált, miért is nem maradhatott nyitva a Gödöllőn ötven éve üzemelő egység. Az öregúr ugyanis összekeverte a retrót az elavulttal, a patinást a koszossal.

De milyen is az, ha valami tényleg retro, és minden szabálynak megfelel?

A %RIPOST% elment Újlipótvárosba, ahol Fischer Aurél cukrászdája áll. Üzletében negyvenöt éve nincs változás, már ami a kínálatot illeti. Igazi békebeli sütemények sorakoznak a polcokon, és a fagylalt is messze földön híres, így a város minden szegletéből vonzza a vendégeket.

Aurél bácsi szintén nem fiatal már, hiszen a napokban ünnepli hetvenkilencedik születésnapját, ő mégis haladt a korral, és mindig alakított a nevét viselő bolton, ha azt a szabályozások megkívánták.

Tehát ha békebeli süteményekre vágysz, már ne Gödöllő felé vedd az irányt! Menj el Aurél bácsihoz és egyél egy jót!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?