Létrehozva: 2019.04.08.

Jászalsószentgyörgyi darabolós gyilkosság: minden apró részlet kiderült

Az élettársát megölõ Szilvia édesanyja részletesen beszámolt a történtekrõl, állítja, hogy sokkos állapotban segített a lányának.

Részletesen beszámolt a történtekről a darabolós gyilkossággal gyanúsított 27 éves P. Szilvia bűnsegédlettel gyanúsított édesanyja, aki nagy mennyiségű sósavat vásárolt, illetve részt vett Achref K. bezacskózott maradványainak elrejtésében a jászalsószentgyörgyi öntözőcsatornánál. Anya és lánya 10 liter maró anyagban akarta feloldani a tunéziai férfi holttestének darabjait.

P. Szilvia a bécsi gyilkosságot, a holttest feldarabolását, annak Jászladányba hozatalát és elrejtését is elismerte. A tunéziai Achref K. február 24-én vérzett el bérelt bécsi garzonlakásában, ahol a debreceni nő egy vita hevében – és állítólag drogos befolyásoltság alatt – szúrta le egy konyhakéssel, miután a férfi bántalmazásait végleg megelégelte.

"Nem azért vettem egy karton háztartási sósavat, hogy abban holttestet akarjak feloldani a lányommal, hanem, hogy maradjon elegendő tartalékban, mert a lefolyókat azzal szoktam tisztítani, és először vásárolni mentünk az autóval, amit Szilvia csak pár órára bérelt" – pontosított Andrea asszony, akit az osztrák Heute napilappal együttműködve keresett fel a Blikk

"Még mindig sokkos állapotban vagyok. Már ízeket sem érzek, és megszakad a szívem, ha erre a fiúra gondolok. Istenem, min mehetnek most keresztül a szülei" – sírta a zaklatott nő.

"Épp a kertben foglalatoskodtam, amikor Szilvia Bécsből hívott, és keservesen sírva annyit mondott: Megtettem. Azonnal éreztem, hogy nagyon nagy a baj, mert korábban többször is elpanaszolta, hogy Achrefnek nagyon el tud járni a keze, amikor be van drogozva. A kislányom méhe is megrepedt, amikor egyszer hasba vágta.. Szilviának Bécsben nem volt hová mennie, és drogokat kapott a fiútól..." - mondta könnyes szemmel.

A drámai telefon másnapján este állt meg a telekocsi a jászladányi ház előtt. A sofőr segített Szilviának kivenni a legnagyobb bőröndöt a csomagtartóból. "Leblokkolt az agyam, amikor a lányom elmondta, a szerelme van a bőröndjeiben. Csak arra emlékszem, egyikből sem csöpögött semmi, amikor másnap délelőtt beraktuk őket a bérelt autóba, amit közösen béreltünk" – idézte fel sóhajtva az asszony.

 "A mai eszemmel már tudom, rá kellett volna vennem a lányomat, hogy adja fel magát, de nem tudtam tisztán gondolkodni, és az anyai ösztön győzött. Szilvia azért is kérte a segítségemet, mert csak nekem van jogosítványom" – magyarázta, de elárulta, hogy teljesen tanácstalanok voltak, nem tudták hová vigyék a feldarabolt tetemet. "Messzire nem mehettünk, mert hamarosan vissza kellett adni az autót. Pánikban voltunk, majd annál az öntözőcsatornánál kötöttünk ki, ahol Szilvia már mindent egymaga csinált. Én a kocsiban maradtam. Utólag annyit mondott, miután a zacskókat kivette a bőröndökből, sósavval lelocsolta őket, de csak kívülről. Erről többet nem beszéltünk" – tette hozzá az anya, aki szerint lánya csak a drog miatt döntött rosszul és lett gyilkossá.

Március 27-én pattant ki a horrorfilmbe illő ügy a Jász-Nagykun-Szolnok megyei bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettes sajtótájékoztatóján. Eszerint P. Szilvia egy reggeli vita során a bécsi lakásban szúrta halálra kedvesét, majd a holttestről a végtagokat és a fejet is levágta, és azokat sósavval leöntötte. A nejlonzsákokra bicikliző gyerekek lettek figyelmesek március 2-án. A tunéziai férfit az Europol németországi adatbázisa révén tudták azonosítani. P. Szilvia és édesanyja március 25-én került vizsgálati fogságba.

Ez is érdekelhet

origo.hu

15 év után szakított a magyar énekesnő

origo.hu

Rejtett kampányfinanszírozás a fővárosban?

metropol.hu

Közleményt adtak ki a Házasság első látásra című műsorral kapcsolatban

metropol.hu

Szoboszlai a rossz példa, a pénz nem minden

origo.hu

Dögös dominaként pózol újabb fotóin az Exatlon bombázója

mindmegette.hu

Kivonul a Spar az országból? Itt a cég magyar elnökének válasza

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Ez a 3 csillagjegy érzi a jövőt, te köztük vagy?

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-