RIPOSTER

Lebukott a Dózsa György úti gázoló, ezt teszi most a szívbeteg férfi

A Dózsa György úton történt tragédia egyik felelőse éppen szívmûtétjére készül, de olyan helyen látták, ahol valami egészen mást kell csinálni.
  • Szerző: Ripost

A Dózsa György úti baleset egyik vádlottja nemrég súlyos szívbetegségére hivatkozva szabadulhatott, azonban a PestiSrácok úgy tudja: a férfi nem otthonában várja a kezelést, egy konditeremben "rehabilitálódik".

A portálhoz eljuttatott fotó azután készült, hogy a férfi több mint egy hete kiszabadult a börtönből, írja a lap, amelynek olvasója küldött képeket. Úgy tudják, M. Richárd csütörtökön is megfordult egy XIII. kerületi edzőteremben.

A Dózsa György úti halálos baleset egyik vádlottját 2018 vége óta tartották fogva, mivel előtte többször is megszegte a házi őrizetnek megfelelő bűnügyi felügyelet szabályait.

M. Richárd letartóztatását a Pesti Központi Kerületi Bíróság február 11-én szüntette meg jogerősen, és rendelt el vele szemben bűnügyi felügyeletet, mert az igazságügyi orvosszakértői vélemény szerint a férfi súlyos szívbeteg.

Az orvosszakértői vélemény szerint a vádlott szív bal kamrájából kiinduló főverőér szájadékában lévő billentyű elégtelen működésében szenved. Ezen kórállapot megoldása nyitott szívműtét keretében az aortabillentyű cseréje, műbillentyű beültetése.

A szakértői vélemény szerint M. Richárd jelenleg nincs az életét közvetlenül veszélyeztető állapotban, azonban a betegségének progressziója az elkövetkező hónapokban felgyorsulhat, és ezzel együtt potenciálisan az életét közvetlenül veszélyeztető, akár halálos kimenetelű szívritmuszavarok is jelentkezhetnek.

És ezeket olvastad már?