RIPOSTER

Lincseléstől félhet, eltűnt tanyájáról a balotaszállási állatkínzó

Az asszony kegyetlensége a héten felháborította az egész országot, borzalmas dolgot tett a saját kutyájával.
  • Szerző: Ripost

A balotaszállási kutyakínzó tanyáján meglehetősen nagy a forgalom,  a rendőrök mellett megjelentek a kíváncsiskodók is.

"Mindenki jól ismeri a faluban, de nem szeretünk vele beszélgetni. Amit mindenki látott tőle a videóban, az az agresszivitás tényleg az ő alapstílusa" – kezdte egy, a neve elhallgatását kérő asszony, aki szerint igazi zarándokhely lett a tanya. "Napok óta látok motorosokat, arra sétálókat a tanya környékén. Mindenki kíváncsi rá, hol bujkál Magdi" - tette hozzá a Blikknek egy helybéli nő.

Ahogy korábban a %% is beszámolt róla, az állatkínzó nő kutyája elszökött, mert megrettent a vihartól,  ezért az asszony büntetésül az autója mögé kötötte, majd 15 kilométeren át vonszolta. Mire a rendőrök kiértek, a kutyát már elhantolta a család, de az állatvédők boncolást kértek, mert azt gyanítják, az állata még élt, amikor rádobálták a földet. Az asszony közölte, korábban a lovával is így bánt, nem hitte, hogy ebből baj lesz.

"Keményen bánik az emberekkel és az állatokkal is, de amit most csinált, az még minket is elborzasztott. Nem tudjuk elképzelni, hogy mi járhatott a fejében, amikor az autóhoz kötötte szerencsétlen kutyát, de az biztos, tudta, hogy amit csinál, az bűncselekmény" – tette hozzá az ismerőse.

A polgármester nyári szabadságára hivatkozva nem nyilatkozott az ügyben. A nagy jómódban élő asszonyt sem lehet megtalálni, a porta üresen áll, csupán néhány szárnyas jószág, egy macska és egy félénk kis fekete puli jelzi, hogy van élet a telken. Érdekes azonban, hogy a környéken rendőrök és polgárőrök is többször megfordulnak.

'Persze, hogy fel-alá járnak a zsaruk. Bárki szívesen megcsinálná a Magdival azt, amit azzal a szerencsétlen kutyával tett, ettől próbálják megvédeni" – jegyezte meg a lapnak egy másik asszony.

És ezeket olvastad már?