RIPOSTER

Liptai szerelme kitálalt: Így teszik tönkre a cukrászdákat!

Vészesen terjeszkedik az országban az albán fagyimaffia! A strandokat ellepték az olcsó, ám borzalmas ízû gombócok árusai, az édesség pedig legtöbbször a kukában köt ki! De a magyar cukrászoknak sem tesz jót az olcsó, silány minőségû fagylalt feltûnése. Liptai párjának vállalkozása mellett is megjelentek az idegen árusok.
  • Szerző: I.O.

Liptai Claudia szerelme harcot hirdetett az albán fagyik ellen. Az érdi cukrászmester egyre több olyan fagyizóba botlik, ahol rendkívül olcsón, óriási gombóc fagyit kaphatnak az emberek. Ezzel csak egy a probléma: hiába az ínycsiklandó látvány, az íze leginkább a vízéhez hasonlítható ezeknek a termékeknek.

Talán ez az oka, hogy mostanában sokkal több kidobott fagylaltot láthatunk az utcai szemetesekben. Akinek volt már része hasonló „élményben”, a következő alkalommal biztosan nem fogja elkövetni ugyanazt a hibát, hogy picit kevesebb pénzért az ízfokozókkal és levegővel teli, rossz minőségű frissítőt választja. Az albán fagyit kilónként körülbelül 300 forintból hozza ki a vállalkozó, a jó minőségűből pedig egy gombóc kerül ennyibe.

"Érden is megjelentek, ahol a cukrászdám van, de nemcsak albán, hanem horvát, sőt magyar vállalkozó is van, aki ebben üzleti lehetőséget lát: felfújt, aromásított, silány minőségű alapanyagokból készült édességeket árulnak. Én rendre tudatosítom mindezt a vevőimben, hogy válasszák a minőséget, amelyekben valódi gyümölcs van" – mondta Pataki Ádám...

Ha kíváncsi vagy, hogy harcolnak a cukrászok az albán fagyimaffia ellen, a %% napilap keddi lapszámában elolvashatod!

És ezeket olvastad már?