RIPOSTER

Megrázó, ezek a legújabb részletek a várpalotai kettős gyilkosságról

A család nem tudja felfogni a történeteket, hiszen a fiatal pár és gyermekük most akart új életet kezdeni.
  • Szerző: Ripost

Vasárnap letartóztatásba kerülhet B. Zsolt, aki a gyanú szerint Várpalotán brutális módon megölte volt szerelmét és annak kétéves kisfiát. A Bors információi szerint a férfi beismerő vallomást tett.

Az egész település gyászolja a 22 éves P. Enikőt, akit kisfiával együtt megölt volt szerelme, B. Zsolt. A fiatal édesanya és a mindössze 2 éves Gergő holttestét pénteken találták meg egy várpalotai házban, mindkettőjüket meggyilkolták. A nőt támadója agyonverte, a kisfiú nyakát pedig késsel elvágta.

Hamar Enikő volt párjára, a berhidai Zsoltra terelődött a gyanú. A 40 éves férfit pár óra múlva már elkapták, majd az azt követő este kihallgatták. A lap úgy tudja, hogy a férfi beismerő vallomást is tett.

A fiatal lány éppen a gyilkosság másnapján költözött volna össze újra gyermeke apukájával, Gergővel, akivel újrakezdték kapcsolatukat. "Bárcsak újra együtt aludhatnánk el, mind a hárman... a karjaimba zárva titeket" – a megtört édesapa így írta ki fájdalmát a közösségi oldalára.

A helyiek elmondása szerint Enikő a Gergővel való szakítása után jött össze Zsolttal, őt mégis csak keveset látták a környéken. "Nem sokat tudtunk róla. Azt hallottuk, egy dohányboltban dolgozik, de sosem értettük, Enikő miért van vele. Reméljük, hogy a rácsok mögött fog elpusztulni azok után, amit tett!" – mondta indulatosan egyikük.

"Az elkövetés brutalitása utalhat arra, hogy valamilyen tudatmódosító hatása alatt állt az elkövető, de előfordulhat, hogy egyébként sem volt képes kezelni a hirtelen jött indulatát" – állapította meg egy kriminálpszichológus. Erre a rendőrségi vizsgálat ad majd választ.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?