RIPOSTER

Megrázó vallomást tett a pedofíliával gyanúsított magyar képviselő

Eddig bírta a botrányba keveredett Veszprém megyei politikus. Végre reagált a durva vádakra, amelyek szerint csokival csábította szexre a környékbeli fiúkat.
  • Szerző: Doris

Gyermekprostitúció kihasználásáért indult nyomozás egy Veszprém megyei falu, Barnag független önkormányzati képviselője ellen. A 60 éves Béla csokival és pénzzel csábította el a zömében nyolcadikos, 14 éves fiúkat, akik közül az egyik ráadásul értelmi fogyatékos.

A környéken már lincshangulat alakult ki az ügy miatt, a férfi viszont mélyen hallgatott, egyetlen szóval sem reagált a vádakra. Egészen mostanáig! A politikus végre megtörte a csendet és őszintén vallott a Lokálnak.

"A múlt héten szerda reggel bekopogott két TEK-es rendőr és egy nyomozó. Azt mondták, velük kell mennem, és bilincset raktak rám. Nem is kérdeztem az okát, hiszen már hetek óta ment rólam a pletyka"

- kezdte remegő hangon a képviselő.

"A nyomozó azt mondta, őrizetbe vesznek, mert pedofíliával gyanúsítanak. Sírva feleltem a kérdéseire, meggyőződésem, hogy politikai támadás folyik ellenem. Ugyanis pár hete az indítványomra feloszlatta magát a képviselő-testület, aminek nem mindenki örült. Szerencsére három nap múlva kiengedtek, pedig már meg akartam magam ölni a szégyentől" - vallotta.

A politikus ellen elképesztő vádakat fogalmaztak meg a helyiek. A képviselő állítólag akár 10-15 nyolcadikos fiúval is fajtalankodhatott: pénzért és édességért cserébe orális szexet kért tőlük. Mindez gyakran a nyílt utcán történt, és volt olyan fiú, akinek az volt a dolga, hogy figyelje, nem jön-e valaki.

Az összeroppant férfi ennek ellenére azt tervezi, hogy két hét múlva elindul a helyi önkormányzati választásokon.

Kérdés, hogy a pedofilbotrány mennyire befolyásolja az esélyeit...

 

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?