Létrehozva: 2016.11.20.

Megszólal az "emberrabló" fiú nővére

A 4-es metrón késsel fenyegetõzõ fiú nõvére azt mondja, tudja, hogy testvére nem jó gyerek, de biztos benne, hogy nem bántja a 15 éves lányt, akit a hírek szerint elrabolt. Szerinte Andrea önszántából ment el a sráccal.

Szerző Ripost

Október eleje óta kétségbeesetten keresi lányát egy budapesti apa. A 15 éves Csüllög Andrea azzal a fiúval együtt tűnt el, aki késsel fenyegetőzött a 4-es metrón néhány hónapja.

Elsőként a %RIPOST%-nak szólalt meg a fiatalember nővére, aki szerint egy csodaszép szerelmi történet és egy családi dráma áll a háttérben. Gabriella állítja: kizárt, hogy öccse elrabolta Andreát, a tini önszántából tartott vele.

„A testvérem, Dani,

szerelmes Andiba, a kedvéért lemondott az italról.

Amióta járnak, rá se néz az alkoholra, az pedig elképzelhetetlen, hogy bántaná a lányt” – mondja a nő, aki 9 évvel ezelőtt jelenlegi párjával elmenekült a fővárosból, és egy több mint 300 kilométerrel messzebb lévő városkába költözött.

„Nagyon nehéz gyerekkorunk volt, hetente jöttek hozzánk a rendőrök. Dani a családból mindössze ennyit látott 3-4 évesen. Aztán állami gondozásba került, nem volt más megoldás. Apánk alkoholista és az utcán él most is, anyánk április óta hajléktalan – tette hozzá megtörten a ma már háromgyerekes családanya.

„Én is láttam a videót, amit a metrón készítettek. Teljesen biztos vagyok abban, hogy sem drog, sem alkohol nem volt benne. Az intézetis fiúk sajátossága, hogy megharcolnak a tulajdonukért. Õ ebben nőtt fel, ez volt a minta, amit követett, a mellette álló hölgy pedig a jojója miatt szólt be neki, ezen durrant el az agya” – próbálta magyarázni öccse botrányos viselkedését Gabi.

A nővér egy ideje már várja, hogy mikor csönget be hozzá a rendőrség.

– Nem is értem, hogy eddig még miért nem jutottak el hozzám, bár úgysem tudnék nekik mit mondani – mondja a családanya, aki többször is megjegyezte, hogy nem tartja a kapcsolatot öccsével, fogalma sincs, hol húzták meg magukat. Szerinte egyébként a fiatalok már nincsenek az országban.

– Dani 12 éves kora óta azt hajtogatja, hogy őt nem szereti senki, nem tartja itt semmi, és el fog menni ebből az országból. Ha van egy kis esze, most jó messzire elment és nem jön vissza.

A mai napig lelkiismeret-furdalásom van, hogy nem tudtam őt és a másik testvéremet is megmenteni...

Gabriella is lelépett 9 éve. Dani nővére szerint Andreának most jobb helye van ott, ahol testvérével van. „Annak idején én is elszöktem a mostani párommal, engem is kerestek a rendőrök. Volt olyan szenteste, amikor az egyik öcsém az üres lakásban a fa alatt zokogott, és azt kérdezgette, hogy ő ennyire rossz gyerek, hogy nem kapott semmit? Akkor felkerekedtünk a párommal, és anyánkat az egyik, apánkat meg egy másik kocsmából szedtük össze. Én ebből az életből menekültem el. Ahogy pedig a híradóban hallottam, Andrea is elmenekült abból az életből, ahol a saját apja bevallása szerint molesztálták.”

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Itt vannak a legújabb kormányzati bejelentések - ÉLŐ

origo.hu

Itt a nem várt fordulat, egyáltalán nem azt kapják Amerikától az ukránok, mint amire számítottak

borsonline.hu

"Mindenben jól néz ki" - Palvin Barbi megőrjíti rajongóit

mandiner.hu

Megint leköröztük Európát: újabb óriásberuházást jelentett be Szijjártó Péter

ripost.hu

„Megvan bennem a vágy” – Marco Rossi dörzsölheti a tenyerét, komoly ajánlatot kapott

magyarnemzet.hu

„Mindent elmond a teljesítményünkről, hogy...” – edzői értékelések a drámai kupaelődöntő után + videó

origo.hu

Elképesztő dolgot követelt a feleségétől a TV2 egyik sztárja

mindmegette.hu

5 egyszerű amerikai csokis keksz, aminek nem lehet ellenállni

ripost.hu

Megható vallomást tett gyermeke édesanyjáról Curtis

ripost.hu

„Nem akarom túlnőni Lacit” – Lukács Laci miatt nem akarta vállalni a Kincsvadászokat a Tankcsapda dobosa

ripost.hu

Hivatalos: megvan, mikor nyit pontosan a budapesti Primark

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-