RIPOSTER

Megverte osztályfőnökét Adrián, mert az nem hagyta, hogy pornót nézzen

Megverte és halálosan megfenyegette osztályfőnökét egy hetedik osztályos tanuló, mert a pedagógus nem tolerálta, hogy a diák az iskolában pornófilmeket néz.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

Az eset a romániai Vulkán település egyik technológiai líceumában történt. A tanárnő még tavaly novemberben kapta rajta a diákot, hogy tanórán pornófilmeket nézett okostelefonján. Az esetről értesítette az iskola igazgatóját és telefonon beszélt a kamaszfiú édesanyjával.

Ez utóbbi félvállról kezelte az esetet, folyamatosan halogatta a személyes találkozót, majd az osztályfőnöki órákon sem jelent többet meg.

A diák ezt követően Facebookon káromolta osztályfőnökét és halálos fenyegetéseket fogalmazott meg. Több napos hiányzás után tért vissza az iskolába, ahol eldicsekedte "hőstettét".

Az első négyszemközti találkozásuk alkalmával a hetedikes tanuló személyesen is elfogadhatatlan hangnemben beszélt tanárával, aki telefonon értesítette a gyerek édesanyját, aki hazavitte az iskolából a kezelhetetlen diákot. Két héttel később viszont már fizikai agresszióra is sor került.

"December 5-én a tanári szobában értesített egy diák, hogy M. Adrián bántalmazza az egyik nevelőnőt. A második emeletre érve azt láttam, hogy a diák hatalmas erővel dörömböl annak az osztálynak az ajtaján, ahova a nevelőnő bemenekült. Megközelítve a tanítványomat, megpróbáltam nyugodt hangon megtudakolni, hogy mi váltotta ki dühét. Ekkor felém rontott, ordítozva és átkozódva elkapott a hajamtól fogva. Két diák és a matematika tanárnő sietett a segítségemre, akik együttes erővel lefejtették az ujjait a hajamról. A diák ekkor a matematika tanárnőt akarta megtámadni. Nagy nehézségek árán sikerült elszigetelnünk a második emeleti folyosón"

- írta a tanárnő rendőrségi panaszában, amit a Maszol tett közzé.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?