Létrehozva: 2016.08.13.

Nem hiszed el, hogy vigyáznak rád a Szigeten!

Gyõrfi Pál és kollégái vigyázó szeme még a Sziget Fesztiválon is a tömegekre vetül. A Ripost most olyat tudott meg tõle, amit azért nem gondoltunk.

Oké, alap, hogy a Sziget Fesztiválon kemény elővigyázatossági intézkedéseket tesznek, ha a biztonságról van szó, hiszen végül is naponta egy kisvárosnyi ember bulizik ott önfeledten, de hogy egy komplett műtő is akad, azt azért te sem gondoltad volna, ugye? Persze Győrfi Pál azért nem buzdít arra, hogy nyugodtan feledkezz meg magadról, de annyit elárul, pillanatok alatt jön a segítség, ha baj van.

"Itt a Sziget Fesztiválon kilenc mentőautónk áll készenlétben, és egy nagyon komoly rendszert állítottunk fel a szervezőkkel, hogy mindenki teljes biztonságban érezhesse magát bulizás közben.

Az elmúlt napokban olyan igazán nagy baj szerencsére nem történt, de így is sok embert láttak el a mentőszolgálat munkatársai.

A legáltalánosabbak a kisebb sérülések, például bokarándulás, vagy éppen darázscsípéstől fellépő allergiás reakció, de egy ekkora fesztiválon bármi megtörténhet és mi tényleg mindenre fel is vagyunk készülve”- folytatja Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

"A legtöbb sérülést az itt felállított ambulancián látjuk el, de ha valami komolyabb sérülés, vagy rosszullét következik be, nagyon hamar a Honvéd Kórházba tudjuk szállítani a beteget. Profi kommunikációs rendszert működtetnek a kollégáim és a rendezvényt biztosító emberek, így a nagy terület és a hatalmas tömeg ellenére is, pillanatok alatt kerülnek értő kezek közé a rászorulók.

Egyébként van külön belgyógyászati és sebészeti részlegünk is, így kisebb beavatkozásokat akár a helyszínen is el tudunk végezni”

- mondja a szakember, aki bár magánemberként járt a fesztiválon, de naprakész a friss történésekből, hiszen telefonján folyamatosan nyomon követi, mi történik a Szigeten kívül.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Minden idők legnagyobb összeomlását produkálhatja a Paks

origo.hu

Fegyverekkel árasztja el Amerika Ukrajnát - küszöbön a világháború

borsonline.hu

Harry herceg elsírta magát III. Károly döntése miatt, ez volt az utolsó csepp a pohárban

magyarnemzet.hu

Bekeményítettek a hazai autópályákon, mert amíg szépen kérték, senkit nem érdekelt

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

mandiner.hu

Zelenszkij belenyúlt a darázsfészekbe: kényszeríteni akarja a külföldön tartózkodó ukránokat, hogy menjenek haza harcolni

ripost.hu

Hoppá! Összejött a Kőgazdag Fiatalok két botrányhős sztárja? Dubajban romantikáznak

mindmegette.hu

Kokaint találtak a népszerű diszkontlánc üzleteiben, gépfegyveres rendőrök szálltak ki a helyszínre

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

ripost.hu

Nem kérnek többet Manuelből: kiverte a biztosítékot a koncertje után a botrányos sztár

ripost.hu

Leszámol a hangyákkal a lyukas alufóliabomba

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-