RIPOSTER

Orbán Viktor nem kért a parmezános körtefagylaltból

Hogy Magyarország miniszterelnöke szereti-e a fagylaltot, arra nézvést mindeddig nem állt rendelkezésre semmiféle politikatörténeti dokumentum. Ez a "váltakozó sebességû" forró nyár ebben a kérdésben végre bizonyítékkal szolgált.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kellett a dologhoz persze egy olvasóriporter is, aki nemcsak lekapta a hőségben ingujjra vetkőzött fehér inges miniszterelnököt, de nyomban fel is töltötte a képet a %% mobilapplikációjára. Nyilvánvalóan az anyagi haszonszerzés vágya is vezérelte, hiszen ez a két kép kétszer  15 000 forintot ér, ami nem csekélység két kattintásért.

A gondos olvasóriporter azt is tudtunkra adta, hogy

Orbán Viktor csokit és vaníliát kért a csákvári Csuta cukrászda fagylaltos pultjánál, kint az utcán. Sőt, miután szemmel láthatóan ízlett neki a "jeges nyalat", ahogy a nyelvújítás korában mondták, visszatért és elvitelre is pakoltatott egy adagot, valószínűleg a családjának.

(Kutakodó kedvű újságírók kedvéért: Csákvár mintegy 10 perces autóútra van Felcsúttól. Ennyi idő alatt egy jó hűtődobozban nem olvad el a fagyi.)

A Csuta cukrászdáról - tulajdonos a Csuta család - annyit illik tudni,  hogy a fagylaltjai országos hírűek, többször is elnyerték az Év Fagylaltja címet.

Fagyi-ínyencek kedvence a parmezános, körtés joghurtos fagyijuk. Így egyben, annak, aki nagyon kíváncsi.

Orbán Viktor, talán merő óvatosságból (konzervativizmusból?) maradt a csokinál és a vaníliánál. Ennyi.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?