Létrehozva: 2019.05.27.

Orbán Viktor: Vissza kell adni Európa biztonságát

A magas részvételt nem a szél fújta be az ajtónkon, Magyarországon soha ennyien nem vettek még részt európai parlamenti választáson. Sikerült magunkat meggyõzni arról, hogy egy európai választásról van szó, de ez a hazánkról szólt - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök.

Orbán Viktor miniszterelnök a Hír TV-nek adott exkluzív interjút tegnap késő este, miután kiderült, hogy a nem hivatalos eredmények szerint a Fidesz-KDNP 13 mandátumot szerzett a zeurópai parlamenti választáson. A politikus szerint most az a legfőbb üzenet hogy „változtassatok”.

A rekordrészvétel mellett aratott rekordgyőzelem a kormánynak azt üzeni, hogy folytatni kell a megkezdett utat és sok munka van még Magyarország előtt, mert a dolgok nem mennek rosszul, de még nem mennek úgy, ahogy szeretnénk

– emelte ki Orbán Viktor.

A kormányfő szerint fontos, hogy minden választás alkalmával kapjon egy megerősítést az emberektől, hogy van értelme a megkezdett munkának.

A miniszterelnök szerint Európának azt üzeni a mostani EP-választás, hogy a magyar nép európai nemzet. Hozzátette: a párt hisz abban, hogy az európai népeknek együtt kell dolgozniuk, hogy Európa nemzetekből áll.

Magyarokat, sőt határon túli magyarokat is küldünk Brüsszelbe, ha Brüsszel azt akarja, hogy az emberek támogassák, akkor változtatni kell, vissza kell állítani a kontinens biztonságát, fel kell számolni a terrorveszélyt, meg kell állítani a migrációt és végre egy olyan gazdaságpolitikát, amely lehetőséget ad arra, hogy fejlődjön az európai gazdaság.

Orbán Viktor szerint az EP-választás eredménye, az a teljesítmény, amit ma Magyarország mutatott, számára nagy felhatalmazás arra, hogy olyan európai vezetők kiválasztásában „ügyeskedjen”, akik számára fontos a nemzet, a kereszténység, valamint a bevándorlás megállítása.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb, borzasztó dolog derült ki a gyorsételekről

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

metropol.hu

Szuper hírt kapott Szoboszlai, ő lehet a meglepő liverpooli edzőváltás nyertese

hirtv.hu

Kiderült, ki írta az elhíresült adatvédelmi nyilatkozatot

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

mandiner.hu

Elborzadt Bayer Zsolt: Micsoda világ, micsoda társadalom az, amelyik így néz ki, s ahol ilyen zombik tengetik nyomorult életüket?

origo.hu

Az aljas zenediktátor évekig kínozta, az élete tönkrement, borzalmas kínok közt halt meg

astronet.hu

Heti szerelmi horoszkóp 2024. április 20-26.: Nehézségeket jeleznek a bolygók

origo.hu

Elárasztanak minket a poloskák, ilyen veszélyesek még sosem voltak

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Hajrá: Liverpool! Szoboszlaiék az élen, csodacsapatot is megelőznek

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-