Létrehozva: 2016.06.09.

Óriási vihart kavart a megmérgezett kiskutya halála!

A sokkos állapotban lévõ állatra egy jászapáti lakos talált rá, állítása szerint az önkormányzat sintérje is kegyetlenül bánt a kutyával, ami hétfõ délután elpusztult. Az ebrendész azonban cáfolja a vádakat!

Bombaként robbant a neten annak a szerencsétlenül járt kölyökkutyának a története, amire egy helyi férfi talált rá Jászapátiban. Mihályi István felháborodottan posztolta a Facebookra, hogy hiába kereste az önkormányzat ügyintézőit, harmadszori hívásra sem vették fel a telefont. Amikor pedig az önkormányzat sintérje kiérkezett a helyszínre, a legyengült ebet állítólag durván behajították egy nyúlketrecbe és a hevesi gyepmesteri telepre szállították. A férfi indulatos bejegyzése hatalmas vihart kavart.

A %RIPOST% ezek után megkereste Istvánt, aki feldúltan mesélt a fejleményekről. Kiderült, a kiskutya hétfő délután elpusztult.

"A szörnyű eset utáni napon bementem az önkormányzatra. Pusztán érdeklődni akartam a kutya állapotáról, ők azonban azonnal nekem rontottak. A helyzet odáig fajult, hogy kidobattak a hivatalból, ám még ekkor sem adtam fel. A hevesi gyepmesteri telepre mentem, ám az be volt zárva!"

- panaszolta a %RIPOST%-nak István.

A kiskutyát elszállító ebrendész azonban egész mást állít. Somodi Krisztián, a hevesi telep gyepmestere szerint a férfi beszámolójából egy szó sem igaz, nagy vihart kavart története úgy, ahogy van kitaláció.

"A kiskutya a tűző napon feküdt, érdekes módon mindössze 15 méterre Mihályi István házának kapujától. Azt tudni kell, hogy az önkormányzatnak 2008 óta kötelező értesíteni a gyepmesteri telepet, magam is szerződésben állok velük. Hazugság, hogy az ebet egy nyúlketrecbe zártuk volna, rendes kutyaszállító ketrecben szállítottuk a telepre, minden jogszabályt betartottunk. Vele ellentétben!"

Az ebmester ugyanis tett még egy kört autójával és egy másik kutyát is befogott, ami történetesen az őt rágalmazó Istváné volt. Ezt később ő maga is elismerte. Igen ám, de a négylábúban állítólag nem volt chip és veszettség elleni oltása sem volt. Ha ez igaz, a férfi súlyos szabálysértést követett el.

Krisztián nem érti, a férfi miért állítja, hogy mostohán bántak a kutyával. Állítása szerint többször is kezelte állatorvos, infúziót és oltásokat kapott. Mindent megtettek, hogy életben maradjon, ezért a törtétek után azt fontolgatja, hogy becsületsértési pert indít rágalmazója ellen.

Bármi is az igazság, a szerencsétlenül járt kutyát már semmi sem fogja megmenteni...

 

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten is

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

life.hu

Borzalmas jövőt vetít előre az épület, amiben 20 ezer ember él együtt

mandiner.hu

Félelmetes fejlemények: megvannak az oroszok lengyel célpontjai

metropol.hu

Így változtak a Házasság első látásra szereplői

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

mindmegette.hu

Bezárja az összes önkiszolgáló kasszáját, visszahozza a hagyományos pénztárakat ez a bolt

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

ripost.hu

Mandula Ádám szabadulása után a magánéletéről vallott

ripost.hu

Ez lenne a világ legrövidebb IQ-tesztje? Csupán egyetlen kérdésből áll, mégis sokakon kifog

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-