Létrehozva: 2017.12.11.

Országgyűlési határozat a Soros-tervről. No de melyik a leggazdagabb párt?

Határozati javaslatot fogadhat el az Országgyûlés a Soros-terv végrehajtása ellen. Egy kérdés kapcsán az is kiderült, hogy melyik ma a leggazdagabb párt Magyarországon...

Országgyűlési határozati javaslatot nyújtottak be a kormánypártok az Európai Parlament Soros-terv végrehajtásárra vonatkozó határozatával szemben - mondta Hollik István kereszténydemokrata országgyűlési képviselő hétfői budapesti sajtótájékoztatóján.  Ahol végül az is kiderült, melyik ma a leggazdagabb párt Magyarországon.

 

Határozat az illegális migrációról

 

Ha a parlament elfogadja a fenti határozati javaslatot, azzal

 

a magyar Országgyűlés elutasítja a bevándorlók beáramlásának felgyorsítását, és csoportban történő áthelyezését.  Elutasítja azt is, hogy Brüsszel jogköröket adjon át bevándorlást támogató Soros- szervezeteknek annak érdekében, hogy részt vegyenek a bevándorlók behozatalában és szétosztásában

 

- mutatott rá a kormánypárti politikus. 


    Nemet mondanának arra is, hogy a tagállamok megbüntetésével kényszerítsék ki a bevándorlók befogadását.


 Közölte: elvárják az Európai Uniótól, hogy tartsa tiszteletben Magyarország szuverenitását, és a magyar emberek véleményét, akaratát a kötelező kvóta elutasításáról.
  

  A határozattal arra is felszólítják a kormányt, hogy ne engedjen a brüsszeli nyomásnak, védje meg hazánk alapszerződésben garantált jogát és utasítsa el a Soros-tervet, valamint folyamatosan tájékoztassa Magyarország állampolgárait, minden ezzel kapcsolatos témáról.


    Hollik István felidézte, hogy az Európai Parlament november 16-án határozatot hozott a Soros-terv végrehajtásáról, és a bevándorlók befogadására és szétosztására irányuló rendeleti javaslatról. Ez megalapozza a migránsok állandó és kötelező elosztását, amely visszafordíthatatlanul megváltoztatná Európa jövőjét, kultúráját, és ezzel együtt Magyarország jövőjét és kultúráját.
    Kitért arra is, hogy ez az EP-határozat véleményük szerint felháborító és kezdeményezik, hogy az Országgyűlés utasítsa el.
 

A témában megerősítette a kormánypártokat az is, hogy a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáción több mint 2,3 millióan mondták el határozottan a véleményüket, és egyértelműen kiálltak amellett, hogy Magyarországnak és a magyar embereknek nincs szükségük a Soros tervre, nincs szükségük kötelező elosztási mechanizmusra és a legkevésbé van szükségük bevándorlókra. 


    Közölte: azt szeretnék, ha a parlament a javaslatról, amelyet Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője, Németh Szilárd, Balla György, Répássy Róbert fideszes képviselők és Hollik István jegyeznek, már kedden szavazna.

 

No és a Jobbik?
   

 Kérdésre a kormánypárti politikus azt mondta: a Fidesz 2014-es kampányköltését megvizsgálta az ÁSZ, és nemcsak a nagyobbik kormánypárt esetében tett így, hanem minden a választáson induló pártét górcső alá vették. Továbbra is az az álláspontjuk, hogy a jogszabályokat és törvényeket be kell tartani, s felháborítónak tartják, hogy az ÁSZ elnökét a Jobbik megtámadja. Nem az ÁSZ vezetőjének, hanem a Jobbik elnökének kellene lemondania - jegyezte meg a KDNP-s politikus.
    

Hozzátette: érdekes módon a törvények be nem tartása akkor kezdődött, amikor a Jobbik mögött megjelent Simicska Lajos. Az a véleményük, hogy a Jobbik ma a leggazdagabb párt Magyarországon, hiszen Simicska Lajos áll mögöttük.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Brutális, 43 fok feletti kánikulára és pusztító viharokra készülhetünk Budapesten

origo.hu

Ez az európai ország is háborúra készül

borsonline.hu

Fényképes bizonyítékot hozott a jövőből egy időutazó

vg.hu

Új üzemanyagárak: megtörte a kereskedőket a kormány fenyegetése – szerdától sokkal olcsóbb adják a dízelt

mindmegette.hu

Ezt eszi a Dűne sztárja, Zendaya egy nap – mutatjuk a mintaétrendet

vg.hu

Drága, nem halad és a környezetvédelmi haszna is megkérdőjelezhető – páros lábbal szálltak bele az e-autózásba

origo.hu

A TV2 sztárja reagált a hatalmas botrányra

astronet.hu

Április 24.: Szent György napja, az igazi tavasz kezdete

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

jatek.hirfm.hu

Nyerő ajándékok. Vigye el őket a Hír FM játékában (hirdetés)

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-