RIPOSTER

A lakosság segítségét kérték: ezt a férfit keresi fegyverrablás miatt a rendőrség

Ezt a bajszos férfit keresi a rendőrség, ha felismeri jelentse be.
  • Szerző: Angie

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13000/795/2021. bűnügyi számon rablás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egy már elfogott férfi és egyelőre ismeretlen társa ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: poolice.hu

A felvételeken látható férfi 2021. szeptember 1-én 1 óra 30 perc körül egy inárcsi panzióban társával, a kilenc nappal később a fővárosban elfogott, és azóta letartóztatásban lévő, 18 éves G. Józseffel megtámadták az egyik vendéget, feltehetően fegyverrel pénze átadására kényszerítették, majd a rabolt, több mint 10 millió forinttal elmenekültek. A sértett nem szenvedett sérülést.

A felvételeken látható férfi 170-175 cm magas, vékony testalkatú, 30-40 év körüli. Arca beesett, haja rövidre nyírt. Az elkövetéskor harcsabajuszt, rövidre nyírt szakállt, világoskék, bő szárú farmernadrágot, fekete bőrdzsekit, szürke sildes sapkát és oldaltáskát viselt.


A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon! – tette közzé a police .hu

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?