RIPOSTER

Só is került az Év Fagylaltjába

Semmi sem szabott határt idén a versenyzők kreativitásának a szegedi Virág Cukrászdában, ahol a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete megszavazta az idei Év Fagylaltját.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Hetven cukrászda 95 fagylaltkülönlegességgel nevezett. Az aranyérmes fagylalt, így az Év fagylaltja a balmazújvárosi Eszenyi Ferenc mascarponés túrókrém fagylaltja lett, sós karamellel.

A Centrum Fagyizó bronzérmet nyert a cukor-, glutén-, laktóz- és tejfehérjementes fagylaltok kategóriájában sós pisztácia ízű fagyijával, amit pirított magvakkal kínált.

És ez még nem minden! A Kézműves Fagylalt Nívódíj győztese is Eszenyi Ferenc lett, aki megosztja kollégáival az Év fagylaltja receptjét, és így azt hamarosan a legtöbb cukrászdában meg lehet majd kóstolni.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?