Létrehozva: 2019.02.12.

Sokkot kapott Barbara, csak most fogta fel, mit tett az idős osztrákkal

A nõ egy okkult szekta tagja volt, amelynek tagjaként végzett egy 72 éves villachi ügyfelükkel. Jelenleg elõzetesben van.

Fordulatot vett az okkult gyilkossági ügy, amelynek magyar elkövetője, a 44 éves H. Barbara november 25-e óta van előzetes letartóztatásban a klagenfurti börtönben.

A villachi miniszekta két másik tagja, a főboszorkaként emlegetett 47 éves Margit T. és a sofőrként ténykedő 61 éves Melitta O. is ott várja a nyomozás végét, de Margit továbbra is tagadja Barbara állítását, miszerint Barbara az ő parancsára ölte meg 72 éves ügyfelüket. Balsors előli védelem címén 2013 óta 32 millió forintot csaltak ki a nyugdíjas hölgytől, aki a főboszorkára hagyta öröklakását, majd gyanút fogott, és visszakövetelte a 100 ezer eurónak megfelelő összeget, továbbá meg akarta változtatni a végakaratát. Ekkor végzett vele a békéscsabai H. Barbara.

"Védencem akkor fogta fel, hogy mindennek ellenére őt vádolják a gyilkossággal, amikor visszavitték a helyszínre és felidézték a történteket: akkor úrrá lett rajta a félelem. Mindennap nyugtatókat adnak neki" – tájékoztatta a Blikket dr. Astrid Wagner, a magyar betegápoló védőügyvédje. Az ügyvéd a január 29-i eseményekre utalt, amikor H. Barbara megmutatta az ügyészeknek, miként fojtotta meg a nyugdíjas hölgyet. Ehhez a rendőrök bábut is vittek a villachi lakónegyed negyedik emeleti lakásába.

"Védencem ma is kitart amellett, hogy parancsot teljesített, illetve a legutóbbi személyes találkozás során is éreztem, hogy könnyen befolyásolható személy, aki valóban hisz egy felsőbb hatalomban, amelynek Margit T. a médiuma, de lassan kezd benne tudatosulni, hogy ártatlan ember halt meg a keze által. Minden a pszichológiai szakvéleményen múlik, amelyen már túl van, de az eredményre még várni kell" – fűzte hozzá Astrid Wagner, aki szerint H. Barbara nem beszámítható. Barbarát egyébként rendszeresen látogatja a 8 éves lánya, aki korábbi, sattendorfi lakhelyük közelében, egy gyerekotthonban él.

Ötéves villachi és környéki ténykedés után, a múlt ősszel fajult el a miniszekta ténykedése, ami ausztriai sajtóhírek szerint azzal lehet összefüggésben, hogy átszámítva 160 millió forintos adósságot halmozott fel vezetőjük, Margit T., akit a tartozásai miatt kaszinókból is kitiltottak. Ekkor már több „ügyfelüket” is azzal fenyegették, balszerencse éri majd őket, ha nem fizetnek – egyre többet – a balsors ellen védő okkult szeánszokért. Fenyegetés gyanánt H. Barbara négy gazdasági épületet is felgyújtott, amivel együtt a miniszekta több mint egymillió eurós, azaz 320 millió forintos kárt okozott.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péteren és a rikácsoló sorozatszínészen röhög az internet - mémek

origo.hu

Spontán öngyulladás: minden magyarázat nélkül gyulladt fel több ember

life.hu

Vilmos herceg nagy bejelentést tett, és ezzel Katalin hercegné állapotára is utalt

vg.hu

Új korszak kezdődik: péntektől mindenki tudni fogja, megéri-e átjárni tankolni a szomszédos országokba

ripost.hu

Megkezdődött Tordy Géza temetése: itt lesz a színművész örök nyughelye

hirtv.hu

Zalatnay Sarolta üzent Magyar Péternek

origo.hu

Elképesztő dolgok történtek a római bordélyházakban

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. április 15-21.: Ez a hét nagyon nagy lehetőségeket rejt

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

A mai napig zavarba jön tőle: ezt a szerepét bánta meg a legjobban Sandra Bullock

ripost.hu

Nem bírt magával Lőw Zsolt, ő tette helyre a Bayern BL-hősét

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-