Létrehozva: 2018.06.07.

Szörnyű dolgot művelt 7 magyar fiú egy 14 éves kislánnyal a temetőben

Mindenki arról beszél a tízezres Érmihályfalván, hogy mit mûvelt hét magyar fiatal egy 14 éves kislánnyal. Egyre több a hasonló eset: úgy tûnik, hogy sajnos ez az új divat a megvadult fiatalok körében...

"Szerelemmel kezdődött: K. Dezső, egy jóképű helyi fiú sokáig udvarolgatott a kislánynak, majd megbeszéltek egy találkozót a temetőnél, mondván, este úgysem jár ott senki" – meséli a %RIPOST%-nak a lány ismerőse, aki szintén Érmihályfalván él. A 80%-ban magyarok lakta tízezres kisváros a magyar-román határ román oldalán, Debrecentől alig 40 kilométerre található.

Egy sima randevúnak tűnt az egész

A borzalmas eseménysorozat március 31-én kezdődött. A 18 éves magyar fiú a helyi zsidó temetőbe hívta randevúzni a kislányt, és a randi végén orális szexre kényszerítette. A történteket felvette telefonnal, majd megmutatta a barátainak, és Facebookon is továbbküldte a videót.

A kislány nem mert szólni senkinek. A fiú pedig újra megkörnyékezte: megbánást mutatott, és szerelmet színlelt. Egy hónapig győzködte a lányt „őszinte” érzéseiről.

Odahívta a haverokat is, akik látták a videót

Április 21-ére újabb találkozót beszéltek meg. Ám akkor már nem csak Dezső várta a kislányt.

„A fiú szinte az összes olyan haverjának szólt a randiról, akik látták a videót. Ekkor már nem sok választása volt szegény kislánynak: az egész csapattal el kellett mennie ugyanarra a részre, ahol kettesben voltak, de ott már az összes fiú erőszakoskodott vele, és ezeket is felvették telefonnal”

– meséli a %RIPOST%-nak az áldozat ismerőse.

A kislány maga sétált be a rendőrségre

A második eset után három nappal a kislány maga ment be a rendőrségre és mindent elmondott, megnevezte támadóit is. Elmondása szerint a nemi erőszakban K. Dezsőn kívül Sz. János Krisztián, U. Csaba, B. János, Ö. Szabolcs, K. Róbert és B. Attila vett részt, mind 17 és 26 év közötti érmihályfalvi magyarok. A román hatóságok eljárást indítottak, kihallgatták őket. Szabadlábon védekeznek, kivéve a „bandavezért”, K. Dezsőt, akit 15 nap előzetes letartóztatásba helyeztek szerdán. A fiúkat nemcsak nemi erőszak, hanem pornográf felvételek készítése és terjesztése miatt is elítélhetik.

A szörnyű trendről és egy másik, hazai esetről a %RIPOST% napilap csütörtöki számában olvashatsz! Keresd az újságárusoknál!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Magyar Péter nyilvánosan gúnyolódott Varga Judit saját bántalmazásáról szóló drámai vallomásán - videó

origo.hu

Magyar Péter egy ócska, undorító, gyáva sz.ar alak volt és marad is

metropol.hu

„Egyszerűen a folyosón felejtették, egyetlen orvos sem pillantott rá” – Tamara 12 órát szenvedett magára hagyva a kórház folyosóján, belehalt

hirtv.hu

Újabb helyen mérettetné meg magát Magyar Péter

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

origo.hu

Retteghet Zelenszkij, súlyos fenyegetést kapott

mindmegette.hu

A 13 legjobb ebédötlet a húsvéti négynapos hosszú hétvégére

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

4 csillagjegy, akiknek óriási fordulatot ígér a húsvéti hosszú hétvége

ripost.hu

Minden nap szenvedés, gyógyíthatatlan beteg a gyönyörű színésznő

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-