Létrehozva: 2016.05.31.

Szörnyű sors várhat a 13 napja bolyongó depressziós férfira!

Május 19-e óta keresik kétségbeesetten Somogyvári Zsoltot! Az 53 éves, gyógyszeres kezelés alatt álló férfi volt felesége megrázó interjút adott a Ripostnak. Kiderült, a lelki gondokkal küzdõ pincér már nem elõször tûnt el!

Nagy erőkkel keresik a rejtélyes körülmények között eltűnt Somogyvári Zsoltot. Az 53 éves férfi május 19-én reggel dolgozni indult VIII. kerületi otthonából, ám munkahelyére azóta sem érkezett meg.

Ismerősei nagyon aggódnak érte, hiszen Zsolt súlyos depressziós, lelki gondjaira gyógyszereket szed. Azt sem tartják kizártnak, hogy életveszélyben van, ezért mindent megtesznek, hogy nyomára bukkanjanak.

A %RIPOST% megkereste Zsolt volt feleségét, aki a válás ellenére egy lakásban él a pincérként dolgozó férfival. Bár Zsoltot szerették és megbecsülték munkahelyén, az aggódó asszony szerint lelkileg nagyon labilis volt, és gyakran összeomlott.

"Zsolt már nem először tűnt el, igaz, korábban egy-két nap után mindig jelentkezett. Most viszont lassan egy hete semmi nyoma. Olyan is történt, hogy csúnyán megverték őt, és elvették az értékeit."

- emlékezett vissza exneje, aki korábban egy megállapodást kötött a férfival. Ennek értelmében Zsolt fizette havonta az albérletet, ő pedig a havi bevásárlás költségeit állta. Eltűnésével azonban nagyon nehéz, szinte kilátástalan helyzetbe kerülhet. Jövő héten ugyanis újra fizetniük kell a bérleti díjat, ám az asszony képtelen egyedül állni a költségeket.

"Még az is lehet, hogy az utcára kerülünk! Nekem van hová mennem, visszaköltözhetek édesanyámhoz, Zsoltot azonban soha nem fogadná be az anyja! Gyerekkorától kezdve elhanyagolta őt!"

- állította a %RIPOST%-nak a volt feleség, aki végső elkeseredettségében a Facebook eltűnt személyeket kereső csoportjához fordult segítségért.

A csoportban közzétett felhívásból kiderül, hogy Zsolt 178 cm magas, átlagos testalkatú, enyhén kopaszodó, szemüveges. Azt nem tudni, milyen öltözékben indult el otthonról, ám volt neje szerint váltóruhát nem vitt magával.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Salma Hayek az esküvőjén is a melleit mutogatta - fotók

origo.hu

Háborús üzenetet küldött Oroszország Amerikának

mindmegette.hu

Félreértette a pincér a nő rendelését, volt is meglepetés, amikor megérkezett az étel

vg.hu

Menekülnek az üzemanyag-kereskedők a benzinárstop elől: péntektől újabb árcsökkentést hajtanak végre

ripost.hu

Lehetetlen teszt, ha megfejted az emberek 1 százalékába tartozol

hirtv.hu

Benyújtotta lemondását Ukrajna mezőgazdasági minisztere

origo.hu

G.w.M hatalmas titkot árult el születendő kisfiáról

travelo.hu

Csodálatos, ingyenes nádkoronasétány épült ezen a balatoni strandon

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Alu paratha, a burgonyával töltött boldogságlepény -receptvideó ( hirdetés)

origo.hu

A világ legjobb csapata újra Budapesten (hirdetés)

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-