Létrehozva: 2018.08.04.

Leleplező fotó: nem hiszed el, hol találtuk meg Damu Rolandot!

Úgy tûnik, valóban nagy a munkaerõhiány a vendéglátásban, ugyanis Damu Roland hiába járta meg a börtönt és a pszichiátriát, talált magának jól fizetõ munkát. A Ripost egyik olvasója különleges fotókat juttatott el szerkesztõségünkbe.

Damu Roland szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől az elmúlt hónapokban. Ám a %RIPOST% megtudta, hogy a színész jelenleg egy belvárosi étteremben dolgozik, pincérként keresi meg a kenyérrevalót!

Tehát a színész börtönbüntetése óta teljesen új életet kezdett. Bár sokáig küzdött azért, hogy visszatérhessen a színpadra is, csupán kisebb szerepeket kapott, ezért be kellett látnia, hogy csak a színészetből nem tudja kifizetni a számláit. Továbbra is szinkronizált, de mellette konyhai kisegítőként dolgozott. Amikor úgy tűnt, végre sikerült talpra állnia, újabb csapás érte: 2017 januárjában elbukta a pert lánya, Maja felügyeleti jogáért folytatott harcban és ismét padlóra került. A problémák elől pedig az alkoholizmusba menekült. Erről maga mesélt korábban több lapban is. Állapota olyannyira súlyos volt, hogy rohammentő szállította kórházba, ahol két héten keresztül ápolták. Mindezek után három és fél hónapot töltött vidéken, ugyanis orvosai pszichiátriai rehabilitációra küldték.

Nos, ilyen előélettel valljuk be, nem könnyű állást találni, de a munkaerőhiány közrejátszhatott abban, hogy alkalmazzák a Jóban Rosszban egykori színészét az egyik belvárosi étteremben.

A hely jelenleg is kollégákat toboroz, és a fizetés sem rossz, hirdetésük szerint a borravaló függvényében napi 13-15 ezer forintot keresnek az ott dolgozó felszolgálók.

Olvasóriporterünk beszámolója szerint Damu Roland valóban jól érzi magát a munkahelyén. Simulékony pincérként kedveskedik a vendégeknek.

„Nagyon előzékenyen végzi a munkáját. Először nem is gondoltuk, hogy ő tényleg Damu Roland. Mindannyian meglepődtünk. Úgy tűnik, igazán fontos neki az állása, mert készséges volt, odafigyelt ránk és a többi vendégre is.

Nem is gondoltuk volna, hogy ilyen jól ért a vendéglátáshoz

– számolt be lapunknak Judit.

Úgy tudjuk, Damu a színészettel sem hagyott fel. Erről lapunknak a Szép Ernő Színház igazgatója, Szinovál Gyula beszélt. Hogy mit mondott, elolvashatod, és a további exkluzív képeket megnézheted a %RIPOST% napilap szombati számában!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ez a felkelés volt a magyar történelem egyik legnagyobb lázadása

origo.hu

Elképesztő fotók kerültek elő Szandi múltjából

borsonline.hu

Egy újabb álompárnak vége: a műsorvezető bejelentette, külön utakon folytatják párjával

hirtv.hu

Vadásznak a hadkötelesekre Kárpátalján + videó

metropol.hu

Szoboszlai a rossz példa, a pénz nem minden

mandiner.hu

Baljós árnyak: Finnország kihúzta a gyufát az oroszoknál

origo.hu

Marics Peti félmilliót bukott egyetlen este

astronet.hu

Heti holdhoroszkóp 2024. április 22-28.: a Skorpió telihold segít az elengedésben

ripost.hu

Mennyire vagy művelt? 10 emberből 9 nem tudja ezeknek a szavaknak a jelentését

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Sztárok bulizás közben - Galéria

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-