Létrehozva: 2021.06.14.

Erre koncentrál most a halál torkából visszatérő Pataky Attila

Az előadóművészek is focilázban égnek hazánkban, a legnagyobb sztárok is drukkolnak a magyar futballistáknak.

A foci összehozza az embereket, az Eb-re kijutó magyar válogatottért pedig a sztárok is szorítanak – derül ki a Metropol által megkérdezett hírességek válaszaiból.

Pataky Attila: Veszélyesen jó foci lesz

Fotó: Kozma István/Észak Magyarország

Az EDDA énekese tavaly a halál torkából tért vissza, ugyanis szervezetét megtámadta a koronavírus. Attila számára szerencsére ez már csak a sötét múlt, ugyanis a következő napokban a koncertjei mellett a focimeccsekre koncentrál majd.

„Imádom a focit, több mérkőzésen is személyesen is részt fogok venni a feleségemmel, ugyanis a barátainktól három mérkőzésre szóló jegyeket kaptunk ajándékba. Személyesen szurkolni hatalmas élmény. Közeli viszonyom van a labdarúgással, ugyanis az egyik családtagom is játékos volt Miskolcon. Az idei Eb véleményem szerint különleges lesz, régóta nem játszhattak már nézők előtt a játékosok, úgyhogy szerintem veszélyesen jó focit fogunk látni, minden csapat belead majd mindent.”

Óvatosságra int Balázs Klári

Fotó: Dombóvári Tamás

Az énekesnő és szeretett férje, Korda György szintén hatalmas foci fanok. „Én a férjemmel együtt szoktam sportadásokat nézni. Amikor Barcelona meccs van, akkor én is leülök és tágra nyílt szemmel bámulom a képernyőt, mivel mind a ketten nagy Barca-szurkolók vagyunk. A magyar csapatokra mindig odafigyelünk, főleg ha nemzetközi meccseket játszanak. Idén a fiainknak és a spanyoloknak drukkolunk nagyon” – árulta elKlárika, aki óvatosságra int a koronavírus árnyékában. „Ez egy félelmetesen különleges esemény, reméljük, hogy a biztonsági intézkedéseket mindenki be fogja tartani. Azért a vírus még itt van, nem tűnt el teljesen. Gyurival inkább a tévé előtt ülve követjük majd a mérkőzéseket” – vallotta be Klárika, majd Korda György is üzent a focidrukkereknek. „Kerülhettünk volna könnyebb csoportba az Eb-n, de nem baj, mi magyarok szeretjük a kihívásokat. Szívemből kívánom, hogy továbbjussunk!”

Nemcsák Károly biztos a magyarok sikerében

Fotó: Bors

A József Attila Színház igazgatója nemcsak művészként és rajongóként követi az eseményeket, ugyanis több mint 25 éve a magyar színészválogatott tagja. „Mindenféleképpen örömteli, hogy kimozdulhatunk már a karanténból. Személy szerint örülök, hogy a színházakban kötelező a maszk, hiszen a veszély még nem múlt el teljesen. Örülnék annak, hogyha a szurkolók felelősségteljesen viszonyulnának ehhez a helyzethez, betartanák a szabályokat és felhúznák a maszkot. Nekem a magyar válogatott a favoritom az Eb-n. Jól fogunk szerepelni, én biztos vagyok benne. Minél erősebb a csoport, annál jobb játékra vagyunk képesek. Nehezebb egy rossz csapat ellen játszani, egy jó csapat ellen viszont nagyon izgalmas. Valószínűleg nem fogok tudni személyesen kijutni a mérkőzésekre, mert a színházi élet is éledezik. Bár ki tudja? Lehet, hogy egy meccset meglátogatok… már csak a hangulat miatt is!”

Ez is érdekelhet

origo.hu

A börtönt, ahol nincsenek őrök, a rabok pedig szabadon mozoghatnak és szexelhetnek

origo.hu

Szüzessége elvesztéséről beszélt Tóth Andi

borsonline.hu

Óriási fordulat a Házasság első látásra című műsorban, ezt ki gondolta volna?

vg.hu

A kocka el van vetve - Izrael támadni fog

mindmegette.hu

9 házi lagzis sütemény, amivel rengeteget spórolhatsz a frigy költségein

magyarnemzet.hu

Levillogta a rendőrt az éjszaka közepén az érdi édesapa és nagyon jó oka volt rá

origo.hu

Majd kiesnek a szűk felsőből Penélope Cruz hatalmas mellei

mindmegette.hu

Óriási felháborodást válott ki a Tesco legújabb lépése

she.life.hu

A hajszolt életvitel nem lehet kifogás, vedd komolyan a vashiányt (hirdetés)

videa.hu

Káposztás kofta, sült szeretetgolyók fűszeres paradicsommártásban -receptvideó (hirdetés)

ripost.hu

Tényleg a hunoktól származunk? - megszólal a Magyarságkutató Intézet

magyarnemzet.hu

Budai Gyula feljelentést tett, Szabó Tímea szerint szép lett a Lánchíd + videó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek