Létrehozva: 2021.12.19.

Új dallal ünnepli advent negyedik vasárnapját Tóth Gabi

Az énekesnő Instagramján osztotta meg az örömhírt. Megjelent új dalának a videóklipje.

Advent negyedik vasárnapján megjelent Tóth Gabi új száma, ami a Szeretni jöttem címet viseli. Az énekesnő az Instagramján osztotta meg az örömhírt rajongóival.

 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Ez a dal valójában Tóth Gabiról szól. Legalábbis az életének egy nehéz szakasza ihlette a zeneszerzőt, Harmath Szabolcsot és a szövegírót, Valla Attilát. Hitének megvallása és az Eucharisztikus Kongresszuson való fellépése ugyanis egy gyűlöletcunamit indított el a virtuális térben. Elképesztő támadások érték a közösségi médiában, a sajtó egy része és különböző véleményvezérek is megbélyegezték, negatív jelzőket aggattak rá, gyakorlatilag össztűz alá került – írja a Bors.

Nehéz időket élünk, a koronavírus-járvány negyedik hulláma tombol, az emberek elfáradtak, de az advent a hit, remény, öröm időszaka. Nem is lehetne aktuálisabb ez a dal, hiszen a negyedik gyertyát gyújtjuk meg ma, a szeretet lángját. Lélekben készülünk Jézus születésére, a keresztény kultúrkör legnagyobb ünnepére, a karácsonyra. Hívők és nem hívők egyaránt átérzik ennek a jelentőségét.

Nem véletlen, hogy a dal mondanivalójához méltó helyszínen, Hollókőn készült a klip. Ez a 300 lelkes pici település, a hegyek között olyan, mint egy mesevilág. Visszarepít az időben és elvarázsol a szépségével, hangulatával, történelmi hagyományaival. Azt érzi az ember, hogy hazaérkezett. Itt egyszerre megtapasztalható múlt és jelen. Az itt élők kedvessége, vendégszeretete pedig példaértékű.

Ez a dal mindenkinek szól, aki úgy érzi, a szeretetet választja a gyűlölet helyett és hisz abban, hogy ez megoldást jelenthet a legtöbb hétköznapi problémára.

Rajtunk, mindannyiunkon múlik, hogy merre tart ez a világ, hogy hiszünk-e a szívünknek és rábízzuk-e magunkat a lelkünkre. Ha megőriztünk valamennyit a gyermeki őszinteségből, tisztaságból már jó úton járunk. Nem mindegy, hogy mit hagyunk örökül az utánunk jövő nemzedéknek. A gyerekeinknek, unokáinknak.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Kísérteties alak jelent meg a Hold mögött

origo.hu

Kegyetlen embervadászat zajlik Kárpátalján

borsonline.hu

Házasság első látásra: Andris végre bevallotta, mit érez Petra iránt

hirtv.hu

A baloldal intézetei össze-vissza mérnek

ripost.hu

Áll a bál az X-Faktor körül, még saját mentora is a műsort szapulta

origo.hu

Összeomlott a Házasság első látásra egyik botrányos szereplője

mindmegette.hu

Csodaszer a konyhából, ami ragyogó tisztává varázsolja a zuhanykabin üvegfelületét

ripost.hu

Házasság első látásra: Petra és András újra együtt!

ripost.hu

Házasság első látásra: Csabi reagált a róla és Bogiról elterjedt pletykákra

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

ripost.hu

Súlyos doppingbotrány, Kapás Bogi olimpiai érmet kaphat utólag

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-