RIPOSTER

Tekintélyes politikus az iskolát rettegésben tartó 8 éves Sanyika keresztapja

Rendezett, vallásos családban él az a 3. osztályos kisfiú, aki rettegésben tartja a gödöllői iskola tanulóit. Az is kiderült, hogy Sanyikának a keresztapja egy tekintélyes politikus.
  • Szerző: CsR

Sanyika, mint arról a is írt, a gödöllői szülők tankerülethez eljuttatott levele szerint szeptember 29-én előbb letolt nadrággal mutogatta ma­gát, majd több társával lefogtak egy kislányt, akinek,  belenyúlt a nemi szervébe. Tíz nappal korábban az uszodai öltözőben egy osztálytársa popsijába dugta a nemi szervét.

A kisfiút ezután másik harmadikos osztályba helyezték, az általános iskola egyik épületéből a másikba.

Több szülő is azt mondja, hogy  úgy tudják, Sanyika szülei egy magas rangú, befolyásos politikust is ismernek, állítólag ő a gyerek keresztapja. A fiú szülei leszögezték, soha nem hivatkoztak semmilyen formában semmilyen kapcsolatukra, még amikor segítségre lett volna szükségük, akkor sem.

– A kisfiú családi háttere rendezett, a köztiszteletben álló szülők református istentiszteletre járnak. Ennek ellenére renitens a gyerek. Ha jól tudom, több fiútestvére is van, ha pedig egy nyolcéves gyerek nem kap elég figyelmet, korán kicsúszhat a szülők keze közül. Valójában ő is áldozat

– mondta a Borsnak egy édesanya. Azt persze nem tudni, a fiú honnan láthatott ilyen viselkedést. Szülei szerint „megmutatták” neki, mit kell csinálnia, és Sanyika ezt játéknak hitte. Arról már nem szóltak, ki mutathatott és mit.

A Bors megtudta: az egyik zaklatott kislány Gémesi György gödöllői polgármester közeli rokonának unokája.

– Ilyesmi mindig előfordul egy iskolában. Elsősorban a közösségnek kell megoldania az ilyen eseteket. Az iskola fenntartói 25 évig mi, az önkormányzat voltunk, sajnálom, hogy ez már nem így van, de fontos elmondani, egy jó, felkészült iskolának tartom, bízom benne, hogy megoldják ezt a problémát – summázott Gémesi.

És ezeket olvastad már?