RIPOSTER

Napsütés és hömpölygő tömeg – ilyen volt a terasznyitás első napja

Sokan már napokkal ezelőtt a kocsmatúrát tervezgették, és szombat reggel elkezdték a terepszemlét. Mindenhol óriási volt a tömeg.
  • Szerző: Doris

Régen látott izgalom és várakozás előzte meg a teraszok újranyitását hazánkban, amire azért kerülhetett sor, mert a beoltottak száma elérte a 3,5 milliót.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egyesek már napokkal ezelőtt szervezték a kocsmatúrát, nem érték be egyetlen terasszal, sőt, olyanok is akadtak, akik a neten próbáltak kempingszéket kölcsönözni, amit majd tudnak vinni kocsmából kocsmába.

A terasznyitásnak az időjárás is kedvezett, hiszen lágy szellő és szikrázó napsütés várta a kimozdulni vágyókat, akikből nem is volt hiány! Budapest teraszai már a délelőtti órákban benépesedtek, de Szentendrén és a Fejér megyek Velencén is szép számmal akadtak szórakozni, lazítani vágyók.

Arra azonban mi is felhívnánk a figyelmet, hogy a vírus még nem tűnt el, a nyitás is csak azért jöhetett létre, mert eddig fegyelmezetten betartottuk a szabályokat. Tegyünk így ezután is, és a teraszozás közben se felejtsük el kötelező távolságtartást.

A legendás budai hekkező tele volt már délelőtt

Szentendrén így lazítottak

Helyzetjelentés Velencéről

 

A Deák téren hömpölygött a tömeg

Szombat délutánra a budapesti Deák téren gyűlt össze a legnagyobb tömeg, a nyilvános vécé előtt is kígyózott a sor.

Napsütés és hömpölygő tömeg – ilyen volt a terasznyitás első napja

Fotó: Ripost

A Deák téren készült képekből galériát is készítettünk. Íme:

Akik nem a Deákon lazítottak, azok a közeli Gozsdu udvarban sétálgattak, ahol nem mindennapi látványban volt része a szemfüles olvasóriporterének!

Fotó: Ripost

Egy nő teljesen spontán énekelni kezdett, íme:

A Madách tér is megtelt

A Madách téren is nagy volt a gyülekezés, az ott készült képekből is összeállítottunk egy galériát.

Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?