Létrehozva: 2016.06.18.

Tippmixelnél? Íme, a jóslatok a mai magyar Eb-meccsre

Frabato, Kasza Tibi és Morgó, a papagáj is jövendölt az Izland-meccsre. Kettejüknek már az osztrákok elleni tippje is bejött...

Frabato és Kasza Tibi is pontosan megtippelte a hét eleji magyar-osztrák meccs előtt  a végeredményt, így természetesen ma is érdemes figyelnünk rájuk, hátha újra beletrafálnak! Na, de melyikük?

Frabato: x2

A jós a %RIPOST%-nak azt nyilatkozta, hogy sajnos most nincs annyira jó híre, mint az első magyar meccs előtt. "Lehet, hogy kikapunk.

A nyerésre nem sok esélyt látok, az egy pontra viszont picit többet.

De ebben nem vagyok biztos. Ha ma este le tudunk ikszelni, az már nagy szó. Úgy látom, inkább a portugálok ellen van több esélyünk. Egyben azonban biztos vagyok, az pedig az, hogy továbbjutunk!" - mondta el véleményét Frabato.

Kasza Tibi: Böde = 1

Kasza Tibi videóban osztotta meg mit tart sanszosnak. "Vannak elég jó jelek, például, hogy a hajamat elég jól sikerült belőni!" - poénkodott Tibi A lényeg azonban: "Mankerrel mind a ketten arra tesszük a voksunkat, hogy ha Böde kezdőben van, akkor

minimum 2-1, vagy 3-1!"

Természetesen a magyarok javára! Kasza azt mondja, döntetlenre ne tegyetek, ők sem fognak, Manker javaslatára ugyanis ők is játszanak majd.

Morgó: sima 1-es!

2012-ben a nyíregyházi Sóstó Zoo jákó papagája, Csipike jósolta meg az Eb alatt a meccsek eredményeit. Idén azonban nem őt, hanem egy arapapagájt vetettek be az állatkert munkatársai. Morgó most először jósolt, így a képességeiről nem tudunk még beszámolni. Az arapapagájnak két boríték közül kellett választani, az egyikben a magyar, a másikban egy izlandi zászló volt. (Döntetlenre úgy látszik, nem tippelhetett Morgó.) Na de a lényeg:

Morgó szerint a magyarok nyernek!

Ha bejön Morgó jóslata, valószínűleg igénybe veszik jövő héten is szolgálatait, a magyar-portugál meccs előtt. A madár szavazásáról készült videót ITT tudod megnézni!

Ez is érdekelhet

origo.hu

Opitz Barbi megvált a hatalmas, göndör hajától

origo.hu

Óriási botrányba keveredett a TV2 sztárja - videó

life.hu

4 csillagjegy szülöttei, akik hidegek, mint a jégcsap

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

life.hu

Az igazi répatorta titka: ez a recept még a Nyuszikának is ízlene

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

lakaskultura.hu

Új élet a városon kívül, egy kortárs stílusú otthonban

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

Nem akárkivel fotózták le Szoboszlait a budapesti éjszakában

ripost.hu

Áprilisi pénzeső! Erre a 3 csillagjegyre rámosolyog a szerencse

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-