RIPOSTER

Több lesz a rezsi a TV2 és az RTL Klub miatt

Itt az áremelés, kiderült, mennyivel lesz nagyobb a következő tévészámla a TV2 és az RTL Klub miatt! Hamarosan mindegyik szolgáltatót eléri a változás.
  • Szerző: sl

Itt az áremelés a UPC-nél! Megállapodott a programdíjakról a TV2, az RTL Klub és a UPC. A szolgáltató ügyfelei a csatornák általános szerződési feltételeikben meghirdetett díjak feléért érhetik el a két televízió műsorait - közölte a UPC Magyarország.

A TV2 Média Csoport és az RTL Magyarország július 1-től szedhet díjat műsoraiért, de a UPC kiemelte, hogy ügyfeleinek nem kell visszamenőlegesen megfizetniük a plusz díjat.

A két csatornáért 370 forintos programdíjat kell fizetni.

Ez a pluszösszeg az ügyfelek írásos értesítését követően a következő havi számlájukban lesz benne, legkorábban szeptember végén.
A mostani áremelés a UPC hűségidős előfizetőit egyelőre nem érinti. Ha később netán mégis árat emelnek, a társaság azt ígéri, hogy időben tájékoztatja az ügyfeleket...

Egy április végi kormányrendelet tette lehetővé, hogy a nagy tévétársaságok a főadójuk műsoráért pénzt kérjenek a kábelszolgáltatóktól. A díj június 30-ától él, a szolgáltatók pedig kilencven napot kaptak, hogy megállapodjanak a kedvezményekről. Ez azt jelenti, hogy a többi kábeltársaságnak is szeptember 30-ig meg kell egyeznie a két tévétársasággal, így hamarosan a nem UPC-s tévénézők számára is megnő a tévészámla...

És ezeket olvastad már?