Létrehozva: 2015.12.02.

Új "gazda-ügy": enyhe börtönbüntetést ünnepeltek a rongálók

Egyre több részlet lát napvilágot a szihalmi ügybõl, de egyre több az indulat is. A helyi polgármester tegnap már újságíróknak támadt.

Szerző Ripost

Mint arról tegnap a %RIPOST% is beszámolt, Szihalmon megvertek egy gazdát, aki saját házát próbálta védeni a kerítésrongálók ellen. Az ügyben a legnagyobb felháborodást az kelti, hogy a gazda, aki engedéllyel tartott gázpisztolyából leadott egy lövést az incidens során, szintén a bíróságon felelhet majd. A férfi azt állítja: támadói már évekkel ezelőtt is életveszélyesen megfenyegették őt és a családját.

"Börtönbuli" fajult el

A férfi elmondása szerint a szomszédjában, ahonnan a négytagú csapat nekiindult, hatalmas buli volt. Kedvező börtönbüntetést ünnepeltek, a helyiek szerint rengeteget ittak. A gazda eközben tévét nézett, és azt várta, hogy édesanyja elkészüljön a vacsorával. Amikor azonban meghallotta, hogy kerítésének támadtak, intézkedni akart.

"Kimentem a kapun, láttam, hogy a saroktól 5-6 méterre négyen álltak. Kérdeztem tőlük, miért csinálták. Erre választ már nem kaptam, támadólag léptek fel" - mondja a férfi, akitől fegyverét is elvették a rendőrök. "Régebben is megfenyegettek már minket, mondták, hogy költözzünk el, vagy meggyilkolják anyámat, a testvéremet és engem."

A rongálók vendéglátója hallgat

A helyiek a gazdát békés férfinak ismerik, azt mondják, a támadólag fellépő család miatt már kommandósok is jártak a faluban korábban. Tegnap egy forgatócsoport is érkezett Szihalomra, ők a polgármestert is szerették volna megkérdezni a történtekről. A település vezetője azonban először azt mondta, jelentéktelen semmiségről van szó, majd az operatőrre és kamerájára támadt.

A szomszéd egyelőre nem szólalt meg az ügyben, azt mondja, ő bent tartózkodott a házban, amikor vendégeivel összeveszett a  szomszédja.

 

Szerző Ripost

Ez is érdekelhet

origo.hu

Ezeket a gumikat messziről kerülje el, ha nyári szett vásárlását tervezi!

ripost.hu

Egy ország kapott szívéhez a gyásztól: elhunyt a népszerű műsorvezető

borsonline.hu

Itt az újabb sokk: Katalin hercegné után újabb közönségkedvenc híresség jelentette be, hogy rákkal küzd

mandiner.hu

Varga Judit közeli ismerőse: A Partizánban hallott robotikus hangnemet korábban csak otthon csillogtatta meg Magyar Péter

ripost.hu

Örömhírt jelentett be Tóth Vera, Tóth Gabi elsők közt gratulált

hirtv.hu

Varga Judit interjúja után feljelentést tettek

origo.hu

Hajdú Péter: Felkavart a beszélgetés Varga Judittal

mindmegette.hu

Tuti trükk a főtt tojás pucolásához: így biztosan nem ragad a héjhoz a fehérje

vg.hu

Hörmann: Egy családias nagyvállalat alapja a bizalom-podcast ( hirdetés)

ripost.hu

„Késsel a kezében járkált” - könnyezve mesélt drámai részleteket Varga Judit

ripost.hu

Váratlan fordulat: Harry ülhet a trónra a nagybeteg Katalin miatt

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-