RIPOSTER

Újabb videót kaptunk az 1-es villamoson verekedő férfiről!

Brutálisan megvert egy idős bácsit az 1-es villamos egyik utasa csütörtök éjjel. Az esetet a RIPOST olvasóriportere rögzítette, aki most újabb felvételeket juttatott el szerkesztőségünkbe az agresszív támadóról!

Brutális jelenet zajlott az 1-es villamoson, még csütörtök éjszaka. Egy idős utasba kötött bele minden ok nélkül egy fiatal, kigyúrt férfi, aki ütötte-rúgta a védtelen bácsit. Az estről készült felvételt a %% egyik olvasója juttatta el szerkesztőségünkbe pénteken.

Ahogy korábban is beszámoltunk róla, az idős bácsi békésen beszélgetett az egyik utastársával, amikor felszállt a villamosra későbbi támadója. Minden ok és előzmény nélkül kezdte el ütni az idős utast.

Szálljál le, szálljál le b*szd meg!

- ordította az agresszív férfi, miközben folyamatosan pofozta és lökdöste a bácsit, aki olyan durva ütéseket kapott, hogy felszakadt a fejbőre.

A %% olvasója újabb felvételt juttatott el szerkesztőségünkbe a brutális esetről. Mint mondta, eleinte senki sem mert szembe szállni a fehér baseballsapkás férfival, egy házaspár férfi tagja mégis vette a bátorságot és próbálta lecsillapítani az őrjöngő utast.

Nagyon megijedtünk, de az a kockás inges férfi megakadályozta a további ütlegelést és leszállította sapkást. De a megállóból még visszakiabált

- emlékezett vissza a történtekre a szemtanú, aki azt is videóra vette, ahogy a brutális támadó még a villamosba is belerúgott, amikor az elindult.

Közben a rendőröknek sikerült azonosítaniuk a férfit, D. Zsoltot már el is fogták.

És ezeket olvastad már?