RIPOSTER

Ez undorító! Kollégánk halálával kampányolnak az oltásellenesek

Gyomorforgató és felháborító, ahogyan egy oltásellenes csoportban felhasználják a napokban elhunyt újságíró halálhírét. Szemenszedett hazugságot terjesztenek róla!
  • Szerző: Buster

Szavak nincsenek arra a gyalázatra, amit megengednek maguknak az oltásellenesek, akik Facebook-csoportokba verődve terjesztenek hazugságokat annak érdekében, hogy megtévesszék az embereket.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Pixabay

Most minden határon túlment az egyik ilyen nagy létszámú csoport, ahol egy kollégánk halálát használták fel legújabb hazugságukhoz. Vultur Csaba újságíró a napokban hunyt el és ezt a szomorú tényt használta fel a csoport szívtelen és érzéketlen hazugsággyárosa arra, hogy kampányoljon a koronavírus-oltás ellen. Azt állítja, hogy Csaba az oltás következményeként vesztette életét.

Oltásellenes csoportban használták fel az újságíró halálát

Felháborodott a család...

Vultur Csaba családja természetesen felháborodott az aljasságon és egy posztban kérték ismerőseiket és a média munkatársait, hogy osszák, írják az igazságot. „Kérlek titeket, jelentsétek ezt a posztot, töröljük el ezt az oldalt, Vultur Csaba is gyűlölné őket! Csaba epilepsziás lett, nem bírta a szíve, ennyi történt”- írta az elhunyt újságíró rokona.

Ezúton szólítjuk fel minden jóérzésű olvasónkat, hogy jelentsék ezt a Facebook-csoportot!

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?