Létrehozva: 2015.07.08.

Ukránoknak tartozott, vonattal vágatta le a lábát

Majdnem 30 biztosítást kötött fél év alatt, majd a vonat alá ugrott. Egy évig nyomoztak a rendõrök, mire kiderült: szándékosan követte el a szörnyû tettet. Igaz, alapos indoka volt rá...

Bár Cs. Sándort mindenki ismeri Nyírkátán, mégsem tudnak róla sokat. Az egyik ott élő néni azt mondja, gyerekkorában látta utoljára a férfit, aki fiatalabb éveiben költözött el a faluból.

„10 éve jöttek vissza, de senki nem tud róluk semmit. Hatalmas falak veszik körül az udvarukat, egyáltalán nem lehet belátni hozzájuk. A kukát ki szokták húzni a ház elé, és kéthavonta egyszer mozdulnak ki"– mondja az egyik szomszéd, majd hozzáteszi: a faluban szinte mindenki azt beszéli, hogy Cs. úr nem balesetet szenvedett, hanem önszántából vetődött a vonat elé.

A tények is ezt az elméletet támasztják alá: a balesetet megelőző fél évben 29 különböző biztosítást kötött, a vonatvezető későbbi vallomása szerint pedig szinte beugrott a vonat kerekei alá. A balesetet követően a férfit mentőhelikopter szállította a kórházba, ahol mindkét lábát amputálni kellett.

Megkaphatja a pénzt

Cs. úr ellen jelenleg csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a rendőrség nyomozást. Több biztosítási összeget már megkapott a család, a néhány érintett bank viszont a kivárásra játszik. Azonban ha a nyomozás során nem sikerül bizonyítani a csalást, az összes biztosító kénytelen lesz fizetni. A dolog érdekessége, hogy a 29 megkötött biztosítás egyike sem vonatkozott halálra, pedig a balesetet követően nem sokon múlott, hogy a férfi elveszítse az életét.

Ukránok fenyegették

A %RIPOST% úgy tudja, Cs. Sándor hatalmas összegekkel tartozott ukrán pénzembereknek, több üzlete is csődbe ment. A neki kölcsönadók már családját fenyegették, így nem maradt más választása: biztosításaival a zsebében vállalta a szörnyűséget.

Úgy gondolta, hogy mivel  informatikus, úgysincs lábra szüksége

– mondja a neve elhallgatását kérő biztosítási szakember. A Cs. család valószínűleg elképesztő rettegésben élhette az életét: házuk a Google mapen sem látszik, homály takarja. Bárkinek lehetősége van ezt kérni a Google-tól, de az emberek rikán élnek ezzel.

Ez is érdekelhet

origo.hu

Elképesztő dolog derült ki Ukrajnáról, erre nem gondolt senki

origo.hu

Meghökkentő videó jelent meg Putyin rettegett szövetségeséről

mindmegette.hu

Ezek a leghatásosabb természetes szerek a levéltetvek ellen

mandiner.hu

Oroszországból érkezett: Magyarország, Szlovákia, Ausztria és Svájc a helyes utat választotta

ripost.hu

Nagyot fog zuhanni az üzemanyag ára, ekkor várható

vg.hu

Magasabb kamatozásra vált a Bónusz Magyar Állampapír

origo.hu

Szabó Zsófi kapta Ördög Nóra sikerműsorát

travelo.hu

Videó: Cuki vidra fürdőzött a Balatonban

origo.hu

Óriási sportélmény és show lesz a kanadai hokiválogatott budapesti meccse - videó

ripost.hu

Elképesztően gondolkozik magáról 3 csillagjegy, ők nem kérnek bocsánatot

ripost.hu

Válassz egy holdat és kiderül, mi a legnagyobb titkod

ripost.hu

Zokogásban tört ki az időutazó: borzalmas jövő vár ránk

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-