Létrehozva: 2015.12.19.

Ezt a sztárkönyvet ne vedd meg a gyerekednek!

Könyvet adott ki a legnépszerûbb magyar gengszter rapper, Mr. Busta. A mûvet olvasva pedig nagyon aggódunk mindenkiért, aki a kezébe veszi. Meg kicsit a szerzõért is.

Már másodszor adott ki könyvet magáról Kordik Zsolt, ismertebb nevén Mr. Busta, Magyarország egyik nagy zeneipari talánya. A trágárkodó, és politikailag legkevésbé se korrekt szövegei miatt Bustának esélye sem volt bejutni a tévékbe és rádiókba, viszont az internet segítségével mégis a magukat nagyon keménynek érző tinik egyik példaképe lett. Az esztergomi Bustáról már mindenkinek van véleménye, van egy csomó ellensége, ezért Horváth Gergely úgy ítélte meg, érdemes vele egy interjúkötetet kihozni. A Magadnak írod a sorsod című könyvet valószínűleg sokan vásárolják majd meg, túlnyomó részt útkereső fiatalok. Ezért gyorsan felhívnánk minden szülő figyelmét, hogy az ajándékozás előtt beszélgessen el gyermekével arról, hogy mennyire kell komolyan venni ezt az egészet!

A könyvnek egészen fura íve van: az első pár oldalból annyi jön le, hogy Busta az átlagosnál valamivel önelégültebb figura, aki rengeteget dolgozik és hajt a sikeréért. Ráadásul saját bevallása szerint soha nem drogozott vagy ivott. Ez akár jó példa is lehetne, de az interjú előrehaladtával, a keményen dolgozó vidéki srác képe egyre erősebben rajzolódik át egy őrültére, aki olyan dolgokat vall az életről, aminél valószínűleg az is jobb, ha állandóan piál valaki.

Erőszakos

"Valójában soha nem tudtam elfogadni az erőszakosságot" - vallja az interjúban, hogy aztán ugyanabban a mondatban jelezze, vannak barátai, akik 8-10 évet is ültek a börtönben, de mivel a becsületükért ütöttek, az oké. Arra nem tért ki, mekkorát kell ütni ahhoz, hogy valaki 8-10 évet kapjon. Még egy fontos mondat az erőszakot ellenző rappertől: "Én azt várom el egy nőtől, hogy elviselje, ha állok egy mozi pénztáránál tizenöt perce, és elordítom magam, hogy: 'Mi a k**va anyádért dolgozol te itt, b**zd meg, olyan lassú vagy, zsíros hajú büdösk***ög!'. Aki hozzám való, nem is csak elviseli ezt, hanem elkezd ordibálni velem együtt." Hát, ennyire ellenzi az erőszakosságot.

 

Paranoid

A 28 éves férfinak egészen hajmeresztő gondolatai vannak arról, hogyan működik a világ. Az még az egyik finomabb elmélete, hogy a szerinte beteg homoszexuálisok egymással kéjelegve jutnak pénzhez és státuszhoz. De ennél sokkal keményebb agymenései is vannak.

A 12 legbefolyásosabb zsidó üzletember közül hat vagy hét magyar. Erről fellelhető videó stb., stb. Ez olyan egyértelmű dolog, a legnagyobb előadókon keresztül mossák tisztára a pénzüket

- állítja a magát Illuminati-ellenesnek valló férfi, aki szerint a két legendás rapper, 2Pac és Eazy-E is a háttérhatalom miatt halt meg.

Hímsoviniszta

Bustának van egy lánya, ennek ellenére a női nem szerepéről finoman szólva sem egészségesek a gondolatai. "Nálam szabályok vannak. Szerintem az nem normális nő, aki húszévesen egy komoly kapcsolatot úgy akar elkezdeni, hogy hétvégente menne bulizni. Aki az én nőm, az nem megy bulizni. Engem nem járathat le" - mondta el elvárásait. Máskor pedig az a problémája, hogy aktuális barátnője nem szedte fel a kutyája piszkát, úgyhogy szakított is vele. Ezek után már meg sem lepődtünk azokat a részeket olvasva, melyekben arról elmélkedik, mennyi pénzt kell beletennie egy nőnek a buliba ahhoz, hogy komoly kapcsolatot tervezhessen vele.

Nehéz mindent kiemelni a Magadnak írod a sorsod-ból, mert a rapper nagy kijelentései már akár mondat közben ellent mondanak maguknak. A könyv végére pedig annyival jutunk közelebb a klipjeivel félmilliós klikkszámokat produkáló Bustához, hogy nem is egy beteg pozőrnek tartjuk, hanem már kicsit aggódunk is érte. Ahogy azokért is aggódunk, akik úgy olvassák kedvenc rapperük kinyilatkoztatását, mint a szentírást.

origo.hu

Oroszország óriási csapást mért az ukrán infrastruktúrára, Ukrajna több fontos helyről is kivonul

origo.hu

Fordulat jön a háborúban nem akárki miatt

borsonline.hu

Fergeteges gólyahír: megszületett kedvenc színésznőnk kisbabája

magyarnemzet.hu

Orbán Viktortól és Hszi Csin-pingtől zeng a nemzetközi sajtó

ripost.hu

Égben írt szerelem? Három csillagjegy szívét dobbantja meg az univerzum!

hirtv.hu

Magyar Péter tovább fokozza + videó

ripost.hu

Kiakadt Kőgazdag Aurél: nem engedik érettségizni

mindmegette.hu

A 10 legtutibb ebédötlet hétvégére: ezekből garantáltan duplán szed majd a család

she.life.hu

Baráti körben– undercover összefogás (hirdetés)

ripost.hu

Egy korszak lezárul: válogatott csapatkapitánya elhagyja a Fradit

ripost.hu

Mohásodik a füved a kertben? Ezzel a trükkel tüntetheted el

ripost.hu

Szívrohamot kapott a magyar kézilabdázó, híreket kaptunk az állapotáról

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Bemutatkozott az új Superman, rögtön szét is alázták a csalódott rajongók

SHOWBIZ

Till Attila kitálalt a Ripostnak: ez történt valójában az Ázsia Expressz forgatásán

SHOWBIZ

Óriási balhé a stúdióban! Egymásnak feszültek a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Korhatáros fotók: így néznek ki valójában ruha és fehérnemű nélkül a Next Top Model Hungary versenyzői