Létrehozva: 2019.01.31.

Ismerd meg A Dal harmadik válogatójának versenyzőit

Február 2-án újabb tíz produkció száll majd ver­senybe a to­­vább­­ju­­tá­­sért. A legtöbben elsõ alkalommal bizonyíthatnak, de az elõzõ évadok énekesei közül is sokan megmutatják tehetségüket.

Szombat este izgalmas mezőnnyel tér vissza A Dal 2019 harmadik válogatója! Újabb tíz produkciót láthatnak majd a nézők, de csak hatan juthatnak tovább az elődöntőbe, ahonnan csak egy karnyújtásnyira van a végső győzelem. Február 23-án kiderül, ki képviselheti Magyarországot a 2019-es Eurovíziós dalfesztiválon, Izraelben.

Kyra

A csinos énekesnő 2013 óta A Dal című műsorban állandó vokalistaként tűnt fel számos előadó mögött, sőt egyszer már saját dalával is debütált. Idén a Maradj még című szerzeménye került be a legjobb 30 közé.

Leander Kills

A zenekart 2015-ben alapította Köteles Leander, Czifra Miklós, Vermes András és Jankai Valentin. A rockbanda három éve folyamatos résztvevője a műsornak, ráadásul tavaly a döntőig meneteltek, ahol végül a Nem szól harang című nótájukkal megnyerték A Dal 2018 Akusztik verseny fődíját.

Mocsok 1 Kölykök

A rockzene rajongói számos koncerten találkozhattak már a bandával, de szombat este végre A Dal színpadán is bemutatkoznak az Egyszer című számukkal. A zenekart 2007-ben alapította Pulius Tamás, Csekő Ádám, LeMon, Molnár Kristóf, Horváth Barnabás Botond és Géczi Teodóra.

Monyo Project

Az 1999-ben alakult erdélyi formáció az évek során elegendő tapasztalatot szerzett, milyen nagy közönség előtt fellépni, ám A Dal műsorában első alkalommal állnak majd színpadra. Monyo, Baba, Horváth Zsolt, Papp Enikő és Szepesi Viktor a Run Baby Run című szerzeményükkel szeretnék lenyűgözni a zsűrit és a nézőket.

Nagy Bogi

Nagy Bogi a műsor egyik legfiatalabb előadójaként készül a debütálására a Holnap című dalával. A tizenhat éves lánytól sosem állt távol a zene világa, az elmúlt években több tehetséggondozó televíziós műsorban is láthattuk, azonban csak alig egy éve képzi magát énektanár mellett.

Pápai Joci

Pápai Joci A Dal 2017 győzteseként az Eurovíziós Dalfesztiválon nyolcadik helyezést ért el, és idén is hasonló tervekkel készült a műsorra. Az előadó nemcsak énekes, hanem zeneszerző és szövegíró is, aki idén Az én apám című dalával jutott a legjobb 30 közé.

Petruska

Petruska Andrást 2016-ban ismerhette meg a nagyérdemű A Dal színpadán, aki akkor egyenesen a döntőig menetelt. A fiatal gitárvirtuóz két év kihagyás után a Help Me Out of Here című dalával próbál szerencsét, méghozzá teljes zenekari kísérettel a háta mögött.

Ruby Harlem

A 2017 óta működő zenekar az amerikai soul, R&B és gospel stílusok ötvözetét mutatja be szombat este. Iván Szandra, Bille Gergő, Eőry Ati, Varga Nóri, Kovács Réka és Oláh Gábor a Forró című dalukkal szeretnék képviselni Magyarországot az Eurovíziós dalfesztiválon.

Salvus

A dallamos modern, metál/rock képviselőiként mutatkozik be a Salvus. A 2002 óta működő zenekar a Barát című nótájával mérettetheti meg magát a harminc legjobb előadó között. A formáció tagjai: Pötörke Zoltán, Erdélyi Péter, Kiss Gergely és Szabó Dániel.

USNK

A Kolozsvárról induló rapduó három éve zenél együtt, de egy tehetségkutató műsornak köszönhetően csak idén robbantak be a köztudatba. Az egyre növekvő népszerűségnek örvendő fiúk a Posztolj című slágerükkel jelentkeztek a versenybe, amit a legnagyobb videó megosztó oldalon már több, mint 6 millióan tekintettek meg.

origo.hu

Eldőlt, hogy nem nyerhetik meg az angol bajnokságot Szoboszlai Dominikék

origo.hu

Végleg szakíthatott L.L. Junior és 18 évvel fiatalabb barátnője

life.hu

Katalin hercegné állapotáról nyilatkozott Vilmos

mandiner.hu

Német lap: Von der Leyen kétségbeesetten újrázni akar, ezért enyhült meg a szíve a lengyelek felé

ripost.hu

Harry herceg elszólta magát: így fogadta visszatérését a királyi család

hirtv.hu

Nógrádi György figyelmeztetése a háborús pszichózis kapcsán + videó

origo.hu

Joe Biden egy 17 perces interjú során 15 hazugságot mondott

lakaskultura.hu

A '60-as és '70-es évek hippikultúráját ünnepli az IKEA: szívet melengető, ikonikus darabok térnek vissza

ripost.hu

Összetörte a gyász Szandi szívét: „Sosem fogom elfelejteni”

videa.hu

Malpura, joghurtos fánkocskák: hűsítő, gyümölcsös desszert -receptvideó ( hirdetés)

life.hu

Bármi legyen az oka, kezelni kell (hirdetés)

ripost.hu

Véletlenül elszólta magát Tóth Gabi, ekkor szeretett bele új párjába - Fotó

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SHOWBIZ

Még el sem kezdődött, máris megbukott a nézőknél a Való Világ

SHOWBIZ

Kiderült! Ilyen kapcsolatban vannak valójában a TV2 sztárjai

SHOWBIZ

Könnyek és veszekedés: Íme a Házasság első látásra legdrámaibb pillanatai

SHOWBIZ

Béres Anett: „Soha többé nem ugrom le sehonnan életemben”

SHOWBIZ

Nem szeret fizetni a 23 éves milliárdos: „Mai napig megnézem, mi és mennyibe kerül”

SHOWBIZ

Emlékszel még A dadus szereplőire? Így néznek ki 31 évvel később

SHOWBIZ

Ördög Nóri drámai bejelentést tett

SHOWBIZ

Még Hajdú Pétert is lenyűgözte a fiatal magyar milliárdos